Σύνδεση με το επαρχιακό οδικό δίκτυο του οικισμού Σταθμός της Άνω Γατζέας

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών, ζητώντας την οδική σύνδεση ...Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών, ζητώντας την οδική σύνδεση του οικισμού Σταθμός της Άνω Γατζέας με το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ο βουλευτής Μαγνησίας επισημαίνει προς τους αρμόδιους υπουργούς την ανάγκη δημιουργίας των κατάλληλων οδικών υποδομών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η οδική σύνδεση της περιοχής του Σταθμού της Άνω Γατζέας με το επαρχιακό δίκτυο πραγματοποιείται μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής και με την ανοχή του ΟΣΕ. Πρόκειται για μια πρόχειρη λύση, η οποία εκθέτει καθημερινά σε κινδύνους τους οδηγούς, ενώ συγχρόνως δυσχεραίνει την πρόσβαση προς τον οικισμό. Η κατασκευή ενός άρτιου οδικού δικτύου που θα συνδέει τον οικισμό Σταθμό της Άνω Γατζέας με τον επαρχιακό δρόμο είναι επιβεβλημένη, δεδομένου και της υψηλής επισκεψιμότητας που παρουσιάζει η περιοχή, εφόσον αποτελεί πόλο έλξης τουριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Τέλος, με την αναφορά του ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να επιληφθούν άμεσα του ζητήματος, με σκοπό τη δημιουργία ενός κατάλληλου και ασφαλούς οδικού  δικτύου που θα συνδέει τον οικισμό με τον επαρχιακό δρόμο. 

Related

ΒΟΥΛΗ 1355667003825386616

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item