Θα εκπλειστηρίαζαν προσφυγικά σπίτια στη Ν. Ιωνία

Επτά πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν χθες το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Βόλου από μέλη του κινήματος πολιτών κατά των πλειστηριασμών. Μεταξύ ...


Επτά πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν χθες το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Βόλου από μέλη του κινήματος πολιτών κατά των πλειστηριασμών. Μεταξύ των ακινήτων ήταν και δύο προσφυγικά σπίτια στη Ν. Ιωνία που χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κίνημα, αυτό που προκάλεσε οργή και αγανάκτηση ήταν το γεγονός ότι μεταξύ των ακινήτων που «βγαίνουν στο σφυρί» περιλαμβάνονταν και δυο προσφυγικές κατοικίες στη Ν. Ιωνία. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Μπάλας, μέλος του κινήματος, η κυβέρνηση δεν διασφαλίζει τη πρώτη κατοικία παρά τις δεσμεύσεις ότι ακίνητα που αξία 300.000 Ευρώ και κάτω δεν θα πλειστηριάζονται. Αντιθέτως οι δυο προσφυγικές κατοικίες βγήκαν στο σφυρί για χρέος που δεν ξεπερνούσε τις 20.000 Ευρώ. Μάλιστα χαρακτηρίζεται προκλητικό το γεγονός ότι λόγω των γιορτών ανακοινώθηκε ότι δεν θα διενεργηθούν πλειστηριασμοί για να αποφύγει τις αντιδράσεις η κυβέρνηση.
Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας των προσφυγικών τόνισε ότι αγόρασε τα δύο σπίτια με δάνειο και αποτελούν την πρώτη του κατοικία, ενώ αναμένει απάντηση της τράπεζας σε αίτησή του για ρύθμιση, για να μη βγουν σε πλειστηριασμό.

Related

ΒΟΛΟΣ 3385219461884756403

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item