Τρίτεκνοι Μαγνησίας: Η Κυβέρνηση επιθυμεί τη συρρίκνωση του Έθνους

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα που είναι προγραμματισμένο για σήμ...


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα που είναι προγραμματισμένο για σήμερα το πρωί. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Η παρούσα κυβέρνηση για ακόμα μια φορά έδειξε ότι επιθυμεί την συρρίκνωση του Ελληνικού Έθνους με την απαράδεκτη και εντελώς παράλογη απόφαση που πήρε να καταργήσει το ειδικό επίδομα τριτέκνων – πολυτέκνων που τα τελευταία χρόνια, μειωμένο και πάλι, ήταν 500 ευρώ ανά παιδί ανά έτος και ήταν επιπλέον από το οικογενειακό επίδομα του Α21 που αφορά όλες τις οικογένειες.
Υπενθυμίζουμε ότι το ειδικό επίδομα τριτέκνων – πολυτέκνων ήταν ένα τιμητικό βοήθημα για να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα και να γεννιούνται περισσότεροι Έλληνες, κάτι που προφανώς δεν επιθυμεί η παρούσα κυβέρνηση και φυσικά οι… θεσμοί !!!
Ένα βοήθημα που υπήρχε επί σειρά ετών και είχε ιδιαίτερο νόημα, γιατί πέραν της υλικής βοήθειας, ήταν θεσμός, ήταν τιμή να μεγαλώνεις τρείς και πλέον Έλληνες !!! Θα πρέπει η κυβέρνηση να εξετάσει εκ νέου το ζήτημα αυτό, καθώς η στήριξη όλων των οικογενειών είναι θεμιτή, αλλά σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα. Η οικογένεια που έχει τώρα δύο παιδιά, είχε ένα ΑΚΟΜΑ κίνητρο (και λέμε ακόμα γιατί φυσικά το βοήθημα δεν είναι αυτοσκοπός να κάνεις παιδιά, είναι όμως μια βοήθεια όταν ήδη αγαπάς τα παιδιά και θέλεις να κάνεις μια μεγάλη οικογένεια) να κάνουν και τρίτο και ίσως στην πορεία και τέταρτο παιδί, τώρα με τα νέα μέτρα ο έχων ένα παιδί θα μένει με ένα και ο έχων δύο θα μένει με δύο…
Να τονίσουμε ακόμα πως δεν επρόκειτο για επίδομα φτώχιας, όπως τώρα το καταντήσατε, βάζοντας εισοδηματικά κριτήρια στα όρια της αναξιοπρεπούς επιβίωσης… ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να γίνει αυτό !!! Θα μας βρίσκετε συνέχεια απέναντι σας… Οι αγώνες μας δεν σταματάνε ποτέ και το ξέρετε καλά αυτό… Πάρτε πίσω ΤΩΡΑ τις σκέψεις σας για κατάργηση των τιμητικών βοηθημάτων μας !!!
Το τριτεκνικό και πολυτεκνικό επίδομα ΠΡΕΠΕΙ να αυξηθεί, χωρίς κανένα εισοδηματικό κριτήριο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
Σήμερα, Παρασκευή 8/12/2017, όλοι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κλαύθμωνος !!! Καλούμε να σταθούν στο πλευρό μας όλα τα ΜΜΕ και όλοι οι συμπολίτες μας, το θέμα μας αφορά όλους !!!

Related

ΒΟΛΟΣ 5341823657016003988

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item