Καταγγελία Πλαστάρα: Η εταιρεία σεκιούριτι των εκλογών συνδέεται με υποψήφιο του κ. Μπασδάνη!

Aνακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο οξυμένο κλίμα, κατά τη διάρκεια των επιμελητηριακών εκλογών, εξέδωσε ο Τρύφωνας Πλαστάρας, στο τελ...


Aνακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στο οξυμένο κλίμα, κατά τη διάρκεια των επιμελητηριακών εκλογών, εξέδωσε ο Τρύφωνας Πλαστάρας, στο τελείωμα της πρώτης εκλογικής μέρας στον Βόλο.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Ο κ. Μπασδάνης είναι πολύ «μικρός» για να μας κάνει μαθήματα ηθικής. Ας απολογηθεί πρώτα στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, για την απραξία του και την αδυναμία του να στηρίξει τους επαγγελματίες και την επιχειρηματική κοινότητα της Μαγνησίας και ύστερα να «κουνάει το δάχτυλο» σε όποιον αντιστέκεται στις ραδιουργίες του.
Επί του προκειμένου, όσον αφορά το θέμα της secyrity, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:  Όφειλε πρώτος ο «απερχόμενος» να έχει διασφαλίσει ότι  οι εκλογές θα διεξαχθούν σε ήρεμο κλίμα και με όλες τις προϋποθέσεις που πάνω από όλα εγγυώνται το αδιάβλητο της διαδικασίας. Ας μην ρίχνει το «μπαλάκι» στην Εκλογική Επιτροπή, η οποία προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, έχοντας να αντιμετωπίσει δεκάδες εκκρεμότητες και δυσλειτουργίες μέσα στο συγκεκριμένο κτίριο, για τις οποίες ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η απερχόμενη διοίκηση.
Απαιτήσαμε να υπάρξει αλλαγή της εταιρείας secuirity διότι όλως… τυχαίως…. η συγκεκριμένη εταιρεία φέρεται να συνδέεται με υποψήφιο που συμμετέχει στο συνδυασμό του κ. Αρ. Μπασδάνη. «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται ...» κ. Μπασδάνη. Όλα τα άλλα είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις». Τελεία και Παύλα.
Επαναλαμβάνουμε  με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι μέχρι τέλους θα είμαστε επί των επάλξεων προκειμένου να διασφαλίσουμε μέχρι τέλους το αδιάβλητο των εκλογών.
 Έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στην Εκλογική Επιτροπή η οποία δίνει τιτάνιο αγώνα, σε αντίξοες συνθήκες για να φέρει εις πέρας το έργο της. 

Καλούμε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας να κλείσουν τα αυτιά τους στον πόλεμο λάσπης που δέχεται ο συνδυασμός μας από την πρώτη μέρα που τόλμησε να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον απερχόμενο.  Με τη μαζική τους συμμετοχή και σήμερα, δίνοντας ισχυρή εντολή στο συνδυασμό «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» θα δώσουν αποστομωτική απάντηση στους εκφραστές  ενός κατεστημένου που δυστυχώς έχει οδηγήσει το Επιμελητήριο σε πλήρη απαξίωση.

Related

Sticky 8788600033742623097

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item