Εργατκό Κέντρο Βόλου: Προκλητικά τα πόθεν έσχες των βουλευτών μας

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το πόθεν έσχες των βουλευτών της Μαγνησίας:  Εξαιρετικά ωφέλιμη κα...


Το Εργατικό Κέντρο Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το πόθεν έσχες των βουλευτών της Μαγνησίας:
 Εξαιρετικά ωφέλιμη και συνάμα διδακτική, για την φτωχοποιημένη μερίδα του Ελληνικού λαού, η συγκυρία δημοσιοποίησης (παραμονές ψήφισης του νέου Προϋπολογισμού φτώχειας στη Βουλή, αλλά και παραμονές της 24ωρης γενικής Απεργίας) των «πόθεν έσχες» των Κοινοβουλευτικών Αντιπροσώπων μας!
Καθώς, οι Έλληνες είδαν και έμαθαν πώς αυτοί που διαχειρίζονται την εργασιακή και βιοτική τύχη τους, αλλά και δακρύβρεχτα συνθηματολογούν υπέρ των φτωχών και των αδυνάτων, αντιμετωπίζουν, στην πραγματικότητα, οι ίδιοι την… φτώχεια και την κοινωνική εξαθλίωση! 
  Ασφαλώς και δεν μέμφεται κανείς τους Κοινοβουλευτικούς μας Αντιπροσώπους επειδή, παρέχουν με το …αζημίωτο το εθνικό έργο τους. Είναι, όμως -πώς να το κάνουμε- σκληρό και προκλητικό συνάμα, παραμονές μάλιστα της κατάθεσης ενός ακόμη Προϋπολογισμού λιτότητας –που, με μικρές παραλλαγές, «ενστάσεις» και «υποσημειώσεις», δικό τους «προϊόν» είναι– να βγαίνουν και να συνεγείρουν αυτοί οι «δεινοπαθούντες» σε αγώνα και αντίσταση κατά των μνημονίων τα πραγματικά θύματα! Δηλαδή τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τους άστεγους, κάνοντας, μάλιστα, τους μπροστάρηδες σε όλες τις απεργίες!

Τουλάχιστον, σ’ αυτές τις τελευταίες (όταν μετέχουν ή συμπαρίστανται), ας μην χρησιμοποιούν τέτοιες λέξεις …κακόηχες, όπως η φτώχεια!

Related

ΒΟΛΟΣ 7636230576341434185

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item