Στον Βόλο ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος (εικόνες)

Επίσκεψη του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Βασιλείου Καπέλιου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, η οποία...


Επίσκεψη του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Βασιλείου Καπέλιου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, η οποία εντάσσεται γενικότερα σε ένα κύκλο επισκέψεων που γίνονται σε όλη την Ελλάδα κι εν προκειμένω, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος να έρθει σ’ επαφή με τους πυροσβέστες, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, να ενημερωθεί για τα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν στην Υπηρεσία και κατ’ επέκταση να διευρυνθεί το πεδίο εξεύρεσης λύσεων.

Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος καλωσόρισε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Πύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου
Ο Αρχηγός κ. Βασίλειος Καπέλιος δήλωσε την ικανοποίησή του για τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης Υπηρεσίας και για την αποτελεσματικότητά της, που διαχρονικά είναι αποδεδειγμένη, ενώ τόνισε ότι η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο θα εξακολουθήσει με την ίδια ένταση και ρυθμό, προκειμένου  να συνεχίσει να διασφαλίζει τη ζωή και την περιουσία των πολιτών.

Παράλληλα και με την ευκαιρία της επίσκεψής του, βράβευσε και τους δύο πυροσβέστες Κιμανετζή Νεκτάριο και Παπαζήση Στέργιο για τη γενναία πράξη τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τους οποίους ευχαρίστησε και συνεχάρη.

Τέλος, έγινε συζήτηση με το σύνολο του προσωπικού και των επικεφαλής των Υπηρεσιών του Ν. Μαγνησίας, για διάφορα θέματα Υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

Related

ΒΟΛΟΣ 1618961563265427329

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item