Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 11.00 πμ, στο Εργατικό Κέν...


Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 11.00 πμ, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, και καλεί όλους τους μεταλλεργάτες, όπου και αν δουλεύουν (εργοστάσια, βιοτεχνίες, μηχανουργεία, εργοτάξια), με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (αορίστου, εργολαβική, μπλοκάκι), να δώσουν το “παρών”.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η διοίκηση του Σωματείου στο κάλεσμα, «η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των σωματείων μας όπως κάθε χρόνο θα δώσει χαρά στα παιδιά μας, στους γονείς τους αλλά και σε όλους τους μεταλλεργάτες, γιατί όλοι μας έχουμε ανάγκη από μερικές ώρες χαράς και ψυχαγωγίας.
Θα δώσει επίσης την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να σφίξουμε τα χέρια, να ευχηθούμε ο ένας στον άλλο να γνωριστούμε καλύτερα».
Το πρόγραμμα της γιορτής θα περιλαμβάνει:
– Το θεατρικό δρώμενο «Οι μάγισσες που μισούσαν τα Κάλαντα» από την θεατρική ομάδα του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων.
– Κάλαντα και γιορτινά τραγούδια από την χορωδία του 3ου Γυμνασίου Βόλου.
– Παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό τμήμα του Μικρασιατικού Συλλόγου Ν. Ιωνίας «Μνήμες προσφύγων».
– Γιορτινό μπουφέ με αναψυκτικά για τα παιδιά μας και ένα κρασί για τους μεγάλους.
– Συμβολικά δώρα για τα παιδιά.

Related

LIFESTYLE 4935185426135578828

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item