Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας: Εργοδοτική τρομοκρατία και κρατική καταστολή ενάντια στους εργαζομένους

Το Συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: " Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας κατ...


Το Συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας καταδικάζει την εργοδοτική τρομοκρατία και τη κρατική καταστολή, που για άλλη μια φορά προχώρησε σε συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζόμενων του Καρυπίδη που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία και τα δεδουλευμένα 18 μηνών. 
Η  μανία των δυνάμεων καταστολής συνεχίστηκε αυτή τη φορά στα Γιάννενα με ανθρωποκυνηγητό ενάντια σε εργαζόμενους του Καρυπίδη και συλλήψεις μέσα στα σπίτια τους.
Με αυτό τον τρόπο «πλήρωσαν» τους εργαζόμενους κυβέρνηση και εργοδοσία. Γι αυτό θέλουν να αλλάξουν και τον συνδικαλιστικό νόμο. Ξέρουν ότι η λεγόμενη «δίκαιη» ανάπτυξη που προωθούν φέρνει βάσανα για τους εργαζόμενους, ζεστό χρήμα και προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους. 
Αυτοί παίρνουν τα «μέτρα» τους. Κι εμείς να πάρουμε τα δικά μας. 

Nα δυναμώσουμε  την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων του Καρυπίδη που διεκδικούν να δοθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα τους  και να επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι από τους διαδόχους της επιχείρησης.

Απαντάμε με τη μαζική μας συμμετοχή, στην πανεργατική-πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη."

Related

ΒΟΛΟΣ 4083486474588007471

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item