Επιτέλους ας προσέξουν την ογκολογική κλινική του Βόλου

Την υποστελέχωση της ογκολογική κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου επισημαίνει ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, με ερώ...


Την υποστελέχωση της ογκολογική κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου επισημαίνει ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας. 
Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, «Η πρόσφατη απόφαση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για μεταφορά του επικουρικού ογκολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου στο Νοσοκομείο Λαμίας, προκειμένου να καλύπτει τις εκεί ανάγκες, δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της ογκολογικής κλινικής. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή ο επικουρικός ιατρός θα μετακινείται στη Λαμία δύο φορές την εβδομάδα και για διάστημα δύο μηνών.  
Συγκεκριμένα, την ογκολογική κλινική του Γ.Ν. Βόλου αυτή τη στιγμή στελεχώνουν δύο ιατροί, ένας μόνιμος ογκολόγος και ένας επικουρικός. Η μετακίνηση του επικουρικού στη Λαμία, παρεμποδίζει τόσο την εξυπηρέτηση των ασθενών που επισκέπτονται συστηματικά την κλινική του νοσοκομείου για θεραπεία, όσο και την αντιμετώπιση των νέων περιστατικών.
Το ζήτημα της υποστελέχωσης της κλινικής, όπως και το αίτημα για πρόσληψη ενός ακόμη μόνιμου ογκολόγου έχουν επανειλημμένως τεθεί προς το υπουργείο, χωρίς να έχει δοθεί καμία λύση. Απόρροια αυτής της κατάστασης είναι το υπάρχον ιατρικό προσωπικό να υπερβάλλει εαυτόν, προσπαθώντας να ανταποκριθεί με συνέπεια και επαγγελματισμό στα αυξανόμενα περιστατικά». 

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας με την ερώτησή του ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να ασχοληθεί επιτέλους με το ζήτημα της υποστελέχωσης της ογκολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. 

Related

ΒΟΥΛΗ 1862825133579628693

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item