Ο Αριστοτέλης Μπασδάνης συναντήθηκε με εμπόρους του Βόλου

Με εμπόρους του Βόλου, συναντήθηκε και συνομίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κι εκ νέου υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλ...


Με εμπόρους του Βόλου, συναντήθηκε και συνομίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κι εκ νέου υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές, επικεφαλής του «Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος» Αριστοτέλης Μπασδάνης, συνοδευόμενος κι από υποψηφίους του συνδυασμού.
Ο κ. Μπασδάνης  κάλεσε τους εμπόρους σε μαζική συμμετοχή στις επιμελητηριακές κάλπες στις προσεχείς εκλογές. 
«Η συγκυρία επιτάσσει να δούμε κατάματα τα προβλήματα και να βρούμε εφικτές λύσεις. Αυτή την ώρα που ο εμπορικός κόσμος κι όχι μόνο, στενάζουν από τις μνημονιακές πολιτικές, οφείλουμε, να προχωρήσουμε μπροστά. Σε αυτό το εγχείρημα σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με τη συμμετοχή στις επιμελητηριακές εκλογές» τόνισε και συνέχισε αναφέροντας προτάσεις του συνδυασμού για την στήριξη κι ενίσχυση του εμπορικού κόσμου.

Ο κ. Μπασδάνης επεσήμανε ότι «Το «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» έχει ως στόχο, να θέσει σε αναπτυξιακή τροχιά την τοπική μας οικονομία με τη συνέχιση μεταξύ άλλων, προγραμμάτων ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της γυναικείας απασχόλησης, με καμπάνιες στήριξης της τοπικής αγοράς, παρεμβάσεις σε κεντρικό επίπεδο για την προώθηση κι επίλυσης ζητημάτων του κλάδου». 

Related

ΒΟΛΟΣ 8688036897448433156

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item