Αύριο η εκδίκαση αγωγής της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ

Εκδικάζεται αύριο στο πενταμελές Εφετείο Λάρισας η αγωγή που κατέθεσε η ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ τον Ιούλιο του 2017 με την οποία ζητά να...Εκδικάζεται αύριο στο πενταμελές Εφετείο Λάρισας η αγωγή που κατέθεσε η ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ τον Ιούλιο του 2017 με την οποία ζητά να της επιδικαστεί ποσό ύψους 6,5 εκ. ευρώ από ανεκτέλεστο έργο της ΕΡΓΗΛ, σύμφωνα και με την πραγματογνωμοσύνη που είχε κάνει το ΤΕΕ Μαγνησίας. Την επιχείρηση θα εκπροσωπήσουν οι νομικοί σύμβουλοι κ.κ. Καραγκιόζος και Ρούσσος. Την απόφαση έλαβε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ. Επιπλέον όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Άρης Σαββάκης η ΕΡΓΗΛ δεν έχει αποστείλει ακόμη απόγραφο για τη δέσμευση λογαριασμών της εταιρείας για το ύψος του ποσού που διεκδικεί από τη ΔΕΥΑΜΒ.
Επιπλέον αύριο εκδικάζεται στο Μονομελές Εφετείο Λάρισας η έφεση που άσκησε η ΔΕΥΑΜΒ κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε τον συνταξιούχο πλέον υπάλληλο της ΔΕΥΑΜΒ κ. Κομνηνάκη, επιδικάζοντάς του ποσό 23.000 ευρώ και τα δικαστικά έξοδα. Ο κ. Κομνηνάκης είχε καταθέσει το 2013 αγωγή κατά της επιχείρησης για αλλαγή των όρων εργασίας του.
Το Δ.Σ. της επιχείρησης έλαβε επίσης ομοφωνα απόφαση για να γίνουν όλες οι τυπικές ενέργειες ώστε να επανέλθει στην υπηρεσία με αναγνωρισμένη την προϋπηρεσία του ο Δημ. Κουτσιφέλης.
Στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε ομόφωνα ο ανάδοχος που θα προμηθεύσει τη ΔΕΥΑΜΒ με 279.000 κιλά υποχλωριώδους νατρίου, έναντι 59.985 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Εγκρίθηκε επίσης το πρακτικό για την ανάδειξη αναδόχου που θα διενεργεί εργαστηριακό έλεγχο της ποιότητας νερού και παρακολούθησης ραδιενέργειας των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Βόλου έναντι 59.755 ευρώ.
Πρόσληψη 18 μακροχρόνια ανέργων μέσω ΟΑΕΔ
Τέλος το Δ.Σ. της επιχείρησης ενέκρινε την πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ 18 μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών. Ειδικότερα πέντε άτομα θα απασχοληθούν με την ειδικότητα του Γραμματέα Δ.Ε. , έναν υπάλληλο λογιστηρίου, έναν τεχνίτη υδραυλικό Δ.Ε. και Υ.Ε., έναν τεχνίτη ηλεκτρολόγο Δ.Ε., πέντε οικοδόμους Δ.Ε. και πέντε ανειδίκευτους εργάτες οικοδομών.

Related

Sticky 3742008606755602162

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item