Ομιλία με θέμα «Εφηβικό άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα»

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης αλλά και της έγκυρης ενημέρωσης γονέων και εκπαιδευτικών για θέματα ψυχο-παιδαγωγικά, και με προσανατο...


Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης αλλά και της έγκυρης ενημέρωσης γονέων και εκπαιδευτικών για θέματα ψυχο-παιδαγωγικά, και με προσανατολισμό στη διασύνδεση οικογένειας και σχολείου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βόλου και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), διοργανώνουν την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, στις 7:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, στο συγκρότημα Μουρτζούκου (Επτά Πλατανίων με Ζάχου) ομιλία με θέμα «Εφηβικό άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα».
Πρόκειται για μια ομιλία που θα παρουσιάσει με τρόπο απλό τους λόγους εμφάνισης του άγχους και των διαταραχών άγχους στους εφήβους και θα περιγράψει τους τρόπους αποφυγής των ψυχοσωματικών προβλημάτων. Ομιλήτρια θα είναι η Κοινωνική–Κλινική Ψυχολόγος Γεωργιάδου Ιωάννα, συστημική Ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Σωματικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ. Καθώς το θέμα αναφέρεται τόσο στη σχολική όσο και στην οικογενειακή ζωή, θα δώσει την ευκαιρία για μια πλούσια συζήτηση με το κοινό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 1422645381251702202

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item