Άδικος αποκλεισμός του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας από τα προγράμματα ΛΑΕΚ

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύ...


Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τον άδικο αποκλεισμό του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας από τα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-25 του ΟΑΕΔ. 
Όπως επισημαίνει στην αναφορά του ο βουλευτής Μαγνησίας, από τις πέντε προτάσεις που κατατέθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Νέας Ιωνίας για την ένταξή του στα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-25 εγκρίθηκε μόνο η μία. Αν και ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου είναι από τους ελάχιστους συλλόγους που μπορούν να υλοποιήσουν τα ΛΑΕΚ, καθώς έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στη δημιουργία των αποθεματικών πόρων του προγράμματος, σύμφωνα μάλιστα με τις προδιαγραφές που προβλέπει ο Ο.Α.Ε.Δ., εντούτοις, οι προτάσεις του δεν έγιναν δεκτές. 

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από το αρμόδιο υπουργείο να εξετάσει την ένσταση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας και να επιληφθεί της συμμετοχής του στα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-25.  

Related

ΒΟΥΛΗ 7261413608543007490

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item