ΟΕΒΕΜ: Να πάρουν σαφή θέση οι βουλευτές για την μετεγκατάσταση του "Γεωργούλα"

Κατά την απομάκρυνσης του στρατοπέδου Γεωργούλα από το κέντρο της Ν. Ιωνίας τάσσεται το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ με σημερινή του ανακοίνωση. Ζητά...


Κατά την απομάκρυνσης του στρατοπέδου Γεωργούλα από το κέντρο της Ν. Ιωνίας τάσσεται το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ με σημερινή του ανακοίνωση. Ζητά από την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα  για το αν αληθεύει το σενάριο αυτό και δηλώνει ότι «φθάνουν τα παιχνίδια με το Βόλο».
Η ανακοίνωση 
Έντονο προβληματισμό προκαλεί στους ελεύθερους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους της περιοχής, η φημολογία μέσω δημοσιευμάτων για την απομάκρυνση του στρατοπέδου Γεωργούλα και της 32 ΤΑΞΥΠ από το Βόλο.
Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής δυσπραγίας για τις επιχειρήσεις του νομού, τέτοια δημοσιεύματα ενισχύουν τον προβληματισμό των επιχειρηματιών για το μέλλον τους.
Ως ΟΕΒΕΜ που εκπροσωπούμε χιλιάδες μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες οφείλουμε να πάρουμε θέση. Ζητάμε από την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει όσο το δυνατό γρηγορότερα για το αν αληθεύει το συγκεκριμένο σενάριο. Καλούμε τους τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μεϊκόπουλο Α. , κα. Παπανάτσιου Α. , και κ. Μπαλή Μ. να δηλώσουν αν είναι ενήμεροι για μια τέτοια ενέργεια. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού αφορά τουλάχιστον 1000 άτομα, και οφείλουν να σταματήσουν να παίζουν κρυφτούλι με τα προβλήματα της πόλης.
Κύριοι Βουλευτές πάρτε σαφή θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Ο νομός μας και οι επαγγελματίες του μετά από 8 χρόνων πλήρης αποβιομηχάνισης με τεράστια ανεργία και υποαπασχόληση δεν μπορεί να δεχτεί άλλο οικονομικό πλήγμα και η αδιαφορία θα θεωρηθεί συνενοχή στην οικονομική επαγγελματική και κοινωνική υποβάθμιση της περιοχής μας. Άλλωστε σκοπό σας ως Βουλευτές του Νομού Μαγνησίας είναι η προάσπιση των συμφερόντων και η ανάπτυξη της περιοχής που εκλέγεστε.
Η ΟΕΒΕΜ θα μπει μπροστά στον αγώνα για να αποτρέψει την συγκεκριμένη φημολογούμενη ενέργεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και καλεί τους παραγωγικούς, πολιτικούς και όλους τους φορείς της περιοχής να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Φτάνουν πια τα παιχνίδια με το Βόλο ασχοληθείτε πια με τα αληθινά προβλήματα του νομού μας και των ελεύθερων επαγγελματιών του.

Related

ΒΟΛΟΣ 8379475691022988554

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item