Μπέος για μετακίνηση Στρατοπέδου Γεωργούλα: Ούτε λέξη από βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσοβελώνη

Με μία ανακοίνωσή του, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρεται στην είδηση για μεταφορά του Στρατοπέδου "Γεωργούλα" από τον Βόλο στον Αυ...Με μία ανακοίνωσή του, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρεται στην είδηση για μεταφορά του Στρατοπέδου "Γεωργούλα" από τον Βόλο στον Αυλώνα και επιτίθεται τόσο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας όσο και στην Μ. Χρυσοβελώνη αναφέροντας:
Ένα εικοσιτετράωρο μετά το δημοσίευμα για την πιθανή μεταφορά της ταξιαρχίας πεζοναυτών από το στρατόπεδο Γεωργούλα, στη Νέα Ιωνία, στον Αυλώνα και από κυβερνητικής πλευράς ουδεμία διάψευση υπήρξε, γεγονός που μας επιτρέπει να θεωρήσουμε ότι η πληροφορία είναι, δυστυχώς, βάσιμη!
Και πλέον διερωτώμαι μέχρι που μπορεί να φθάσει η αδυναμία (ή και η απροθυμία) των κυβερνητικών βουλευτών και κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας όχι απλώς να λύσουν χρονίζοντα, τεράστια, προβλήματα, αλλά να αποτρέψουν και τη δημιουργία άλλων!
Η μεταφορά της μονάδας θα προκαλέσει ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα σε μια κοινωνία, όπως η δική μας, που δοκιμάζεται σκληρά για χρόνια τώρα και φυσικά δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από κανένα. Επιτέλους Παπανάτσιου, Μεϊκόπουλος, Μπαλλής και όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι εκλέχθηκαν για να υπηρετήσουν τους πολίτες της Μαγνησίας ας δείξουν και λίγο ενδιαφέρον για τις πραγματικές ανάγκες τους , και μετά ασχολούνται και με τα δικά τους.

ΥΓ Περιμένουμε και από την... αναμορφώτρια της Μαγνησίας, σε ένα διάλλειμα έστω μεταξύ μνημόσυνου και απογευματινού τέϊου, να ενημερώσει τον πρόεδρο της, αρμόδιο υπουργό, για την αδικία που είναι έτοιμος να διαπράξει σε βάρος της περιοχής μας.
ΥΓ1: Κατά τα άλλα οι διάφορες επιτροπές και προσωπικότητες της πόλης δεν άκουσαν και δεν έμαθαν κάτι. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις επιστημονικές και όχι μόνο απόψεις τους

Related

Sticky 7183955109067014604

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item