Σύσκεψη για την προβολή των Βορείων Σποράδων

Με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας για την ΠΕ Σποράδων Νικ...


Με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας για την ΠΕ Σποράδων Νικόλαο Πλωμαρίτη, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, συναντήθηκαν σήμερα οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Σκιάθου, Αλέξανδρος Ευσταθίου, Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη και Αλοννήσου, Ζωή Τσίτσα, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Aντικείμενο της συνάντησης και της σύσκεψης που επακολούθησε ήταν η ανάληψη συντονισμένων δράσεων για την συγκροτημένη και επικαιροποιημένη κοινή προβολή στο διαδίκτυο, στον ηλεκτρονικό και έγγραφο τύπο και στους αρμόδιους ελληνικούς και ξένους φορείς του τουριστικού προϊόντος των Σποράδων, δηλαδή του μόνου νησιωτικού συμπλέγματος της Θεσσαλίας, αλλά ταυτοχρόνως και του μεγαλυτέρου σε εύρος, υποδομές και δυνατότητες υποδοχής και φιλοξενίας τουριστικού προορισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ειδικότερα συζητήθηκε η ιδιαιτερότητα του νησιωτικού συμπλέγματος των Σποράδων, πάντοτε σε συνάρτηση με το ζήτημα της τουριστικής προβολής, σε αντιδιαστολή με την τουριστική προβολή των χερσαίων τουριστικών προορισμών της λοιπής Θεσσαλίας.
Η αντιπεριφερειάρχης και ο κ. Πλωμαρίτης συνέδραμαν στη σχετική σύσκεψη και έθεσαν τις καλές τους υπηρεσίες για την ικανοποίηση της επικαιροποιημένης προβολής των Σποράδων και του τουριστικού τους προϊόντος, ενώ ταυτοχρόνως αποφασίστηκε να γίνει σχετική σύσκεψη με την παρουσία και άλλων φορέων και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2547206249068798479

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item