Μία νέα ξεχωριστή παρουσία στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Τρύφωνα Πλαστάρα για το Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι η λογίστρια Μαρία Παζάρα, στο τμήμα Υπηρεσιών τυ συ...


Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Τρύφωνα Πλαστάρα για το Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι η λογίστρια Μαρία Παζάρα, στο τμήμα Υπηρεσιών τυ συνδυασμού "Μαγνησία 2025".
Η ίδια μιλώντας στο TheNewspaper.gr αναφέρει για την απόφασή της:
Η απόφασή μου αυτή, πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό για τα όσα έχουν βιώσει και εξακολουθούν να βιώνουν καθημερινά οι επαγγελματίες του Νομού μας. Η εικόνα του επιμελητηρίου έχει πληγεί βάναυσα, απομακρύνοντας πλήθος επαγγελματιών και πλέον οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην αναγέννησή του. Να γίνει ξανά το «σπίτι» κάθε επαγγελματία, όπως εξαρχής έχει τονίσει  και ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Τρύφωνας Πλαστάρας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία και να μας δώσετε ισχυρή εντολή. Για ένα Νέο Επιμελητήριο που θα έχει την δυνατότητα να προτείνει και να συντονίσει δράσεις στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς του νομού μας. Να ανοίξει τις πόρτες του σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο. Και αυτό εγγυάται ο συνδυασμός «Μαγνησία 2025».

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 5406018646161192230

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item