Σε κλίμα έντασης οι εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας - Σεκιουριτάδες φυλάνε τις κάλπες!

Σε κλίμα έντασης συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και διοικητικού συμβουλίου στο Επιμελητήριο ...


Σε κλίμα έντασης συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και διοικητικού συμβουλίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Χθες το βράδυ σημειώθηκε επεισόδιο έξω από την πτέρυγα Μπρισίμη καθώς εμφανίστηκαν υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριρι από τη Λάρισα με σκοπό να αλλάξουν κλειδαριές και να διαφυλάξουν το αδιάβλητο της διαδικασίας, παρότι υπήρχε εταιρεία φύλαξης που είχε μειοδοτήσει σε διαγωνισμό.
Χθες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία σε Αλμυρό και Σκιάθο και συνολικά προσήλθαν στις κάλπες 482 άτομα.
Σήμερα και αύριο η διαδικασία συνεχίζεται στον Βόλο.

Η παράταξη του κ. Μπασδάνη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ξεπερνά κάθε ηθική, η κίνηση του υποψηφίου Προέδρου Τρύφωνα Πλαστάρα να αναθέσει ο ίδιος, αγνοώντας αποφάσεις της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, σε άλλη εταιρεία Security,  με έδρα τη  Λάρισα τη φύλαξη των καλπών της περιφέρειας στις Επιμελητηριακές εκλογές και χρειάστηκαν «διαβουλεύσεις» ώστε να αποσυρθεί η εταιρεία.
Η Εκλογική Επιτροπή, τηρώντας κι ενεργώντας πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα διενήργησε ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό για τη φύλαξη των καλπών. Άραγε με τι κριτήριο επιλέχθηκε η συγκεκριμένη εταιρεία Security; Τυχαία;
Και ο κατήφορος τους συνεχίστηκε όταν ανάγκασαν την εκλογική Επιτροπή να αλλάξει ακόμη και κλειδαριές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, επικαλούμενοι την ασφάλεια του κτιρίου.
Ο κ. Πλαστάρας, δεν μπόρεσε να κρύψει τον πανικό του κι ακολούθησε πρακτικές και τακτικές που δεν αρμόζουν στο θεσμό του Επιμελητηρίου αλλά και στην πόλη.
Οι επαγγελματίες της Μαγνησίας, δεν τρώνε κουτόχορτο που προσπαθούν κάποιοι τόσο καιρό να τους ταΐσουν.
Εμείς στο «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα», δεν προσπαθούμε με προσκόμματα και πυροτεχνήματα να «τινάξουμε στον αέρα» την ύψιστη διαδικασία των εκλογών στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Ζητούμε από τους επαγγελματίες, να μην αποπροσανατολιστούν από τέτοιες ενέργειες, που μόνο κακό κάνουν στον θεσμό, αλλά να συμμετέχουν δυναμικά στις εκλογές που διενεργούνται, στηρίζοντας ανθρώπους που με πραγματικό ήθος, εντιμότητα και δυναμική δίνουν καθημερινά τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Κοιτώντας την επόμενη ημέρα, η διοίκησή μας και η αντιπολίτευση του Επιμελητηρίου πρέπει να ενεργήσουν ενωτικά για το καλό του επιχειρηματικού κόσμου.

Ζητούμε από τους επαγγελματίες μαζική συμμετοχή και εμπιστοσύνη στον θεσμό του Επιμελητηρίου, που κάποιοι προσπαθούν να διαβάλλουν και από τους απέναντι..ψυχραιμία, γιατί και στην ήττα πρέπει να υπάρχει πάντα σωστή διαχείριση…

Related

Sticky 9119087541549052224

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item