«Εμφύλιος» στην Ελλήνων Συνέλευσις, Με νέο μήνυμα του ο Σώρρας αποκαλεί "ζώα" τα μέλη του!

Με ένα νέο ηχητικό μήνυμα, ο Αρτέμης Σώρρας επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στους παλιούς συνεργάτες του. Αφορμή για τη νέα αυτή επ...


Με ένα νέο ηχητικό μήνυμα, ο Αρτέμης Σώρρας επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στους παλιούς συνεργάτες του. Αφορμή για τη νέα αυτή επίθεση του φυγόποινου Σώρρα ήταν το καυστικό κείμενο της νομικής συμβούλου της «Ελλήνων Συνέλευσις», Νάνσυ Γεωργοσοπούλου.
«Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα… ζώα. Είχαν κανονίσει τα πάντα να διαλύσουν την Ελλήνων Συνέλευσις, να ξεφτιλίσουν διεθνώς τον Σώρρα, να γίνει της κακομοίρας και τώρα ακόμα συζητάνε κάποιοι άνθρωποι ότι είμαι του καθεστώτος.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει ρε ζωντόβολα, ανιστόρητα καταραμένα σπέρματα που καίτε τον άερα των ανθρώπων στη Γαία Δήμητρα Άρτεμις. Πόσο άλλο δηλαδή να το συζητήσουμε;», ανέφερε στο μήνυμά του, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.
«Λες ρε Νάνσυ, μέσα στο κατάπτυστο κείμενό σου, ξεκινάς και λες στη φωνή όχι στον Αρτέμη Σώρρα "αν είναι ο πρόεδρος" ο υποτίθεται και κλείνεις το κείμενό σου ότι "αν θέλεις να παραιτηθώ να μου το πεις". Αφού πάλι από ηχητικό θα στο πω», συμπλήρωσε.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 5191009118253733854

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item