Καταβλήθηκαν τα χρήματα για το γάλα στους υπαλλήλους του Δήμου Βόλου

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ  Ν. Μαγνησίας αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για τους  επίπονους αγώνες , τόσο της ΠΟΕ-ΟΤΑ πανελλαδικά όσο ...


«Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ  Ν. Μαγνησίας αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για τους  επίπονους αγώνες , τόσο της ΠΟΕ-ΟΤΑ πανελλαδικά όσο και του Σωματείου μας τοπικά , σχετικά με την ουσία της  δικαίωσης των συναδέλφων για την παροχή σε γάλα και ΜΑΠ (σύμφωνα με το άρθρο 97 του νόμου 4483/31-7-2017) και όχι για την προσωπική καταδίκη των υπεύθυνων .
Επιπρόσθετα να υπενθυμίσουμε ότι δικαίωση είχαμε τόσο στην επέκταση των ειδικοτήτων που δικαιούνται το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, όσο και στην υπογραφή συλλογικής σύμβασης.
Συνάδελφοι το «κατόπιν ενεργειών μου» της ΔΑΣ και των εκπροσώπων της  έχει περάσει ανεπίστρεπτη. Οι μάσκες έπεσαν. Το ψέμα και η κοροϊδία προς τους συναδέλφους τελείωσε. Ούτε ημερομηνίες δώσαμε, ούτε με τον πόνο τον συναδέλφων παίξαμε. Εξάλλου εμείς δεν είχαμε εκλογές του διασπαστικού …. (δήθεν κλαδικού) συνδικάτου . Εμείς δουλεύαμε βοηθώντας όπου μπορούσαμε (για να προλάβουμε τις προθεσμίες που όριζε ο Νόμος) και όχι εκβιάζοντας τις υπηρεσίες.
Ο Σύλλογός μας, ευχαριστεί και συγχαίρει, για την επίπονη και υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν, τους εργαζόμενους της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών ,της Δ/νσης  Οικονομικών Υπηρεσιών (και ιδιαίτερα του τμήματος  μισθοδοσίας) καθώς και των Διευθύνσεων που υπάγονται οι εργαζόμενοι – δικαιούχοι των παροχών.  Έκαναν εφικτό να δοθούν τα χρήματα στους δικαιούχους συναδέλφους , δείχνοντας ακόμη μια φορά την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό τους».

Related

ΒΟΛΟΣ 5539374189776756118

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item