Χιόνι όλο το χρόνο στο Πήλιο! Νέα δεδομένα στο Χιονοδρομικό κέντρο και στην Ελλάδα

Μία πλαστική πίστα χιονοδρομίας, η οποία να μπορεί να φιλοξενεί σκιέρ όλες τις εποχές του χρόνου, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών μελε...Μία πλαστική πίστα χιονοδρομίας, η οποία να μπορεί να φιλοξενεί σκιέρ όλες τις εποχές του χρόνου, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών μελετά και πρόκειται να κατασκευάσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου  "Αγιρόλευκες".
Την αποκλειστική είδηση που μεταδίδει το TheNewspaper.gr επιβεβαίωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με δήλωσή του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.
Ο κ. Αγοραστός ζήτησε μάλιστα από τις αρμόδιες υπηρεσίες να "τρέξουν" όσο πιο γρήγορα γίνεται τα γραφειοκρατικά ζητήματα προκειμένου η νέα πίστα να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν, ενδεχομένως και από το καλοκαίρι του 2018.
Το κόστος κατασκευής αυτής της πλαστικής πίστας ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.
Το έργο αυτό, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχη κατασκευή σε ολόκληρη την Ελλάδα και πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στον τουρισμό της Μαγνησίας.
Πλέον οι επαγγελματίες σκιέρ θα μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις του στο Πήλιο, όλες τις εποχές του χρόνου, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.
Επίσης, τα Χάνια και ολόκληρο το Πήλιο αναβαθμίζεται αφού θα γίνει ένας προορισμός χειμερινός… ακόμα και το καλοκαίρι!


Related

Sticky 1131186543136088169

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item