Μπέος: Θα με κρίνουν δικαστές με ήθος και όχι γραφικές κομματικές φιγούρες

Με δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος απαντά στο δημοσίευμα του TheNewspaper.gr, το οποίο ανέφερε σχετικά με τις πιέσεις που δέχεται ο Υπουργός...


Με δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος απαντά στο δημοσίευμα του TheNewspaper.gr, το οποίο ανέφερε σχετικά με τις πιέσεις που δέχεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σ. Κοντονής για την δικαστική υπόθεση του εν αργία δημάρχου.
Ο κ. Μπέος αναφέρει:
Διάβασα σε τοπικό Μέσο Ενημέρωσης ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφθασαν μέχρι τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κοντονή, υπό το κράτος πανικού που τους κατέλαβε, μετά την επί της ουσίας απαλλακτική πρόταση της Εισαγγελέως για το πρόσωπό μου.
Αν και δεν θέλω να πιστέψω ότι άνθρωποι που ομνύουν στο όνομα της Δημοκρατίας και της νομιμότητας μπορούν να υποπέσουν σε τέτοιο ολίσθημα, εν τούτοις θα πρέπει να τους επιστήσω την προσοχή ότι στην λειτουργία της Δημοκρατίας μας η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και πως εν τέλει θα με κρίνουν Δικαστές με ήθος, αξία, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση. Σίγουρα πάντως δεν θα με κρίνουν οι γραφικές κομματικές φιγούρες που ταλαιπωρούν με τα καμώματά τους ολόκληρη την κοινωνία μας.
Καλώ όλους όσοι επιχειρούν να προκαλέσουν εντυπώσεις αν έχουν ήθος και φιλότιμο να σεβαστούν τις κρίσιμες, και για μένα και την οικογένειά μου, αυτές στιγμές, όπως κι εγώ σέβομαι και απέχω από κάθε προκλητική και αντιδεοντολογκή δήλωση ή παρέμβαση.

Related

Sticky 5690141661697175248

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item