Όλα τα ονόματα που "κλειδώνουν" για το "Κίνημα Αλλαγής" στη Μαγνησία

Στελέχη του «Κινήματος Αλλαγής» βρίσκονται σε επαφή με στελέχη από όλη την Ελλάδα, και φυσικά και από τη Μαγνησία, με στόχο τα ψηφοδέλτ...Στελέχη του «Κινήματος Αλλαγής» βρίσκονται σε επαφή με στελέχη από όλη την Ελλάδα, και φυσικά και από τη Μαγνησία, με στόχο τα ψηφοδέλτια στις εκλογές να έχουν άρωμα διεύρυνσης, μεγάλη δόση ανανέωσης, αλλά και να στοχεύουν σε ειδικά εκλογικά κοινά.
Εκτός από τους νυν βουλευτές των κομμάτων που συγκροτούν το νέο φορέα, οι οποίοι δεδομένα θα είναι όλοι υποψήφιοι, πληροφορίες αναφέρουν ότι μια σειρά από στελέχη ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη του σταυρού, με αποτέλεσμα να αναμένεται να διαμορφωθεί ένα άκρως ενδιαφέρον «µωσαϊκό» πιθανών υποψήφιων βουλευτών.
Στη Μαγνησία έχουν πέσει πολλά πιθανά ονόματα στο τραπέζι. Σχεδόν βέβαιες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του δικηγόρος Σπύρου Καρανικόλα, ο οποίος κατάγεται από τις Μικροθήβες και είναι αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο επιχειρηματίας Άγγελος Αγραφιώτης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο Βόλου, ο Φώτης Λαμπρινίδης, ο οποίος και επικεφαλής της εκλογικής διαδικασίας του νέου φορέα στη Μαγνησία, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου. Στο ψηφοδέλτιο ενδεχομένως να βρίσκεται και ο Αντώνης Πολίτης και ο Δημήτρης Λουφόπουλος, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα παίξει και ένα όνομα που θα προκαλέσει ιδιαίτερη έκπληξη, αν δεχθεί την πρόταση της προέδρου του "Κινήματος Αλλαγής".
Αξίζει να σημειωθεί πως αν το "Κίνημα Αλλαγής" αναδειχθεί, όπως φαίνεται δημοσκοπικά, στις κάλπες τρίτο κόμμα, τότε η εκλογή βουλευτή στο νομό Μαγνησίας είναι σχεδόν εξασφαλισμένη! Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.


Related

Sticky 8288777126556073982

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item