Πέθανε γνωστός αρχιτέκτονας του Βόλου (εικόνα)

Απεβίωσε σήμερα το μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Πολιτικός Μηχανικός Νικόλαος Τζάβελλος. Ευτύχησε να δει και τα δύο του παιδιά να ακολουθού...Απεβίωσε σήμερα το μέλος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Πολιτικός Μηχανικός Νικόλαος Τζάβελλος. Ευτύχησε να δει και τα δύο του παιδιά να ακολουθούν την επιστήμη του και ειδικότερα ο Μπάμπης Τζάβελλος ως Αρχιτέκτονας και ο Γιάννης Τζάβελλος ως Πολιτικός Μηχανικός.
Ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές το 1950 στο Βόλο. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έλαβε το δίπλωμά του το 1956. Μέ­χρι το 1960 εργάστηκε ως ιδιώτης στην ανοικοδόμηση του Βόλου από τους σεισμούς του 1955. Από το 1961 μέχρι το 1963 εργάστηκε ως Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπη­ρεσίας του Δήμου Τρικάλων.
Το 1963 και το 1964 εργάστηκε στη Σύρο ως Προϊστάμε­νος της ΤΥΔΚ Κυκλάδων. Από το 1965 είναι μόνιμος υπάλληλος του τότε Υπουργείου Δημοσίων Έργων και υπηρετεί μέχρι το 1971 στο 4ο ΓΕΚΟ Βόλου, όπου ασχολήθηκε με την κατασκευή της νέας Εθνικής οδού Λαμίας-Λαρίσης, μέχρι την αποπεράτωση του έργου. Από το 1971 εργάστηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, αρχι­κά ως Προϊστάμενος του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών και εκτελέσεως Δημο­σίων Έργων, κι εν συνεχεία από το 1979 μέχρι το 1982 ως Διευθυντής της.
Από το 1982 μέχρι το 1986 υπηρέτησε στη Διεύθυνση Τ.Υ. Μεσσηνίας. Από το 1986, όταν συνταξιοδοτήθηκε από το Δημόσιο, ιδιώτευσε αρχικά στην Καλαμάτα και στη συνέχεια στον Βόλο μέχρι το 1996, οπότε συνταξιοδοτήθηκε κι από το ΤΣΜΕΔΕ.
Η νεκρώσιμη ακολουθία του Νικόλαου Τζάβελλου θα ψαλεί αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί, από το Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου.
Η Δ.Ε. ΤΕΕ Μαγνησίας
Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Πολιτικού Μηχανικού, Νικόλαου Τζάβελλου, η Διοικούσα Επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του.
3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο

Related

Sticky 2718598533162208338

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item