Νέος "πόλεμος" λίγο πριν την τελική μάχη μεταξύ Πλαστάρα - Μπασδάνη (βίντεο)

Καταγγελία εναντίον του Τρύφωνα Πλαστάρα, εμπλέκοντας ακόμα και την δικηγόρο αδερφή του, έκανε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Επιμε...Καταγγελία εναντίον του Τρύφωνα Πλαστάρα, εμπλέκοντας ακόμα και την δικηγόρο αδερφή του, έκανε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλης Μπασδάνης, "καρφώνοντας" τον αντίπαλό του στις εκλογές, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες του Σαββάτου!
Συγκεκριμένα ο κ. Μπασδάνης τόνισε:
Και ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν το άνοιγμα της επιμελητηριακής κάλπης, στην εκπνοή ακριβώς της προεκλογικής περιόδου, οι αντίπαλοι προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να θέσουν εμπόδια στην νικηφόρα πορεία του «Ανεξάρτητου Επιμελητηριακού Κινήματος».
Μετά από μία ταραχώδη θητεία, ο υποψήφιος  επιμελητηριακός μας σύμβουλος Κωνσταντίνος Τσουράπας, κατάφερε το ακατόρθωτο, να λάβει 8 από τις 9 συνολικά έδρες και να φέρει τη νηνεμία… στο τοπικό Σωματείο, από την προηγούμενη Διοίκηση που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε. 
Μόλις το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου (στις 9/12 ξεκινούν οι εκλογές), εκδικάστηκαν στα Δικαστήρια του Βόλου, τα ασφαλιστικά μέτρα κατά κύρους των εκλογών  στο Σωματείο Αρτοποιών Μαγνησίας «Η Δήμητρα», που κατατέθηκαν από κάποια μέλη προσκείμενα στην αντίπαλη παράταξη. 
Η έκπληξη; Δικηγόρος που κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα η αδερφή του υποψηφίου Προέδρου κ. Τρύφωνα Πλαστάρα.
Η δυσάρεστη γι’ αυτούς έκπληξη; Η προσωρινή διαταγή απορρίφθηκε πανηγυρικά. Η επίθεση στα μέλη του Επιμελητηρίου και στους επιχειρηματίες της πόλης μας στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία. 
Η λυσσαλέα προσπάθειά τους, να βάλουν  «φραγμό» ακόμη και στο «παρά πέντε» δεν έπιασε.  Δεν θα τους αφήσουμε, δεν θα τους ακολουθήσουμε. Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν μαζικά… και προσοχή στις… παγίδες."
Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά η αδερφή του κ. Πλαστάρα, Αναστασία Πλαστάρα, ζητώντας να μην εμπλέκεται η επαγγελματική της δραστηριότητα με την υποψηφιότητα του αδερφού της.
Από την άλλη, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τρύφων Πλαστάρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ASTRA απαίτησε από τον κ. Μπασδάνη να ζητήσει συγνώμη για την απρέπεια που διέπραξε στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε το βίντεο:


Related

Sticky 4283759075927239988

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item