Δωρεά αγροτικού αυτοκινήτου στην Κιβωτό του Κόσμου

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4 χάρισε η Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού “Εν Δράσει” στην Κιβωτό του Κόσμου. Όπως αναφέρει σε ανακο...


Ένα αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4 χάρισε η Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδα Αλμυρού “Εν Δράσει” στην Κιβωτό του Κόσμου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η κοινωνική προσφορά της Κιωτού του Κόσμου προς όλα τα παιδιά του κόσμου είναι απίστευτη και “η μικρή προσφορά μας, θα προσθέσει ένα όφελος, στο τεράστιο έργο το οποίο επιτελείτε από τους ανθρώπους της ΚΙΒΩΤΟΥ στη δομή που δώρισε ο Κ. Λούλης και φιλοξενεί 30 αγόρια και ετοιμάζεται όμως μας πληροφόρησαν οι άνθρωποι της ΚΙΒΩΤΟΥ αλλά και ο ίδιος ο κ. Λούλης μία άλλη δομή στο Βόλο η οποία θα φιλοξενήσει 60 κορίτσια.
Αφού ανταλλάξαμε ευχές για τις γιορτές και το νέο έτος με τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ, την υπεύθυνη της ΚΙΒΩΤΟΥ του Βόλου Κατερίνα Μαρτίνη αλλά και με τις ευχές και ευχαριστίες του Πατέρα Αντώνιο, από τη μεριά μας υποσχεθήκαμε, την εκ νέου ανέγερση του Πυροφυλακείου στην Όθρυ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί πέραν των αναγκών της πυροπροστασίας και σαν παιδικές κατασκηνώσεις βουνού, όπως είχε αρχικά σχεδιασθεί, για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ, αλλά και για τα παιδιά όλου του κόσμου».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1934304189499021665

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item