Μπέος: Η ώρα της οριστικής δικαίωσης δεν αργεί

Ο Αχιλλέας Μπέος με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαριστεί τους φίλους του για τα μηνύματα συμπαράστασης και αναφέ...


Ο Αχιλλέας Μπέος με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαριστεί τους φίλους του για τα μηνύματα συμπαράστασης και αναφέρεται στην πρόταση της Εισαγγελέως για την ενοχή του:
"Εκατοντάδες φίλοι με μηνύματα και τηλεφωνήματα μου εκφράζουν από το πρωί τα συγχαρητήρια και την ικανοποίησή τους μετά την πρόταση της αξιότιμης Εισαγγελέως, που επί της ουσίας αποτελεί σε μεγάλο βαθμό πλήρη δικαίωσή μου.
Γι αυτό από τη μια θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά, αφού όπως μου απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια η στάση τους είναι ειλικρινής, αλλά από την άλλη οφείλω να υπογραμμίσω ότι ακόμη η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και πριν την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου δηλώσεις και πανηγυρισμοί δεν επιτρέπονται αφού οφείλουμε να αφήσουμε ανεπηρέαστη τη Δικαστική κρίση.
Σε κάθε περίπτωση ένα σημαντικό βήμα για τη δικαίωσή μου έχει γίνει και πιστεύω ότι η ώρα της οριστικής δικαίωσης δεν αργεί, όσο και αν κάποιοι ακόμη και τώρα προσπαθούν απεγνωσμένα να διαστρεβλώσουν ή και να κρύψουν την πραγματικότητα.
Ωστόσο δεν παύει να είναι μόνο μια πρόταση και όλοι θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, αφού η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.
Η Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα οι δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα, αποτελούν καταφύγιο και ελπίδα του κάθε Έλληνα πολίτη, ιδιαίτερα μάλιστα για περιπτώσεις σαν και τη δική μου, που έχω στοχοποιηθεί και πολεμηθεί με λύσσα από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα."

Related

ΒΟΛΟΣ 1928664752283586508

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item