Στην Ζαγορά το Σάββατο η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου

Η Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου θα επισκεφτεί τη περιοχή του Δήμου  Ζαγοράς – Μουρεσίου το Σάβ...


Η Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου θα επισκεφτεί τη περιοχή του Δήμου  Ζαγοράς – Μουρεσίου το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου  2017, με σκοπό να συναντηθεί με φορείς της περιοχής ώστε να συζητήσει μαζί τους, να ενημερωθεί για τα θέματα που τους αφορούν και τα προβλήματα που υπάρχουν και να ανταλλαχτούν πληροφορίες και απόψεις.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και θα ξεκινήσουν στις 11.00 πμ.
Η Υφυπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί αρχικά  με το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και αντιπροσώπους των  Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων  του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση με φορείς του αγροτικού κόσμου της περιοχής. Το πρόγραμμα των συναντήσεων θα ολοκληρωθεί με μια ευρεία σύσκεψη της Υφυπουργού με επαγγελματικούς, τουριστικούς και πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3101431739949094551

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item