Με τους τροφίμους του Ξενώνα «Φιλύρα» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο «Εσταυρωμένος»

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 12:45  θα πραγματοποιηθεί μια λιτή, αλλά π...Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 12:45  θα πραγματοποιηθεί μια λιτή, αλλά πολύ ανθρώπινη εκδήλωση επ’ ευκαιρία της εισόδου στο Νέο έτος 2018.
Συγκεκριμένα, μια αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και των εθελοντών – συνεργατών του Συλλόγου, με επικεφαλής τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», θα επισκεφθεί τον Ξενώνα «ΦΙΛΥΡΑ», του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου,  για να προσφέρει χαρά και ευχές στους εργαζόμενους και στους 17 συνανθρώπους μας, που προσπαθούν να κοινωνικοποιηθούν μετά από τη νοσηλεία τους στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ευλογία της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ιγνάτιο, διανομή δώρων και εορταστικό γεύμα προσφορά του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».
Ο Σύλλογος, έχει υπό την μέριμνά του και αυτούς τους ευαίσθητους συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη της έμπρακτης και ανιδιοτελούς αγάπης της κοινωνίας.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 5021030915063522676

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item