Ιδρύματα και Σώματα Ασφαλείας του Βόλου επισκέφθηκε ο Χρήστος Μπουκώρος

Κοντά στους τρόφιμους ιδρυμάτων του Βόλου και στους ένστολους των υπηρεσιών βρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, προκ...


Κοντά στους τρόφιμους ιδρυμάτων του Βόλου και στους ένστολους των υπηρεσιών βρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος. Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Μαγνησίας επισκέφτηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τα παιδιά. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου, όπου κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα του ιστορικού ιδρύματος της πόλης. Επίσης, ο Χρήστος Μπουκώρος παραβρέθηκε στη γιορτή του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», όπου κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του εξήρε τις υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το ίδρυμα στους φιλοξενούμενους. 

Ο βουλευτής Μαγνησίας επισκέφθηκε και το Ίδρυμα Κράτησης Νέων Βόλου, εκεί, αφού συνομίλησε με το προσωπικό, αντάλλαξε ευχές και χάρισε μπάλες στους νεαρούς κρατούμενους. Επίσης, συναντήθηκε με μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Ιωνία και έλαβε μέρος στην εκστρατεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. για συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση του νέου ιδρύματος του Βόλου «Κιβωτός του Κόσμου». Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, όπου είχε εκτενή συζήτηση με τους Διοικητές και τα στελέχη για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχηθεί για τη νέα χρονιά. 

Related

ΒΟΛΟΣ 4668113341181435050

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item