Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» στο Αλιβέρι

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος – τριετές πρόγραμμα κοινωνικής παρέμβασης στο...


Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος – τριετές πρόγραμμα κοινωνικής παρέμβασης στο Αλιβέρι και την Αγία Παρασκευή», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/12, στις 5μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:
Α. Η Ορχήστρα νέων «Ιωνία», υπό τη διδασκαλία του κ. Δημητρίου Χατζηγεωργίου, του Αναστασίου και τη συμμετοχή μαθητών των τμημάτων μουσικών οργάνων του Προγράμματος. Θα συνοδεύει η παραδοσιακή χορωδία, με χοράρχη τον κ. Δημήτριο Χατζηγεωργίου, του Ανδρέα, Πρωτοψάλτη και Καθηγητή Βυζ. Μουσικής, στην οποία θα συμμετάσχουν μαθητές του Τμήματος Βυζ. Μουσικής του προγράμματος και της Σχολής Βυζ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.
Β. Η Χορωδία «Δημητριάς», με υπεύθυνο τον κ. Ευάγγελο Μπαντελά, Εκπαιδευτικό – Μουσικό και το τμήμα Παραδοσιακού χορού του προγράμματος, υπό τη δ/νση της κ. Κατερίνας Ντόντη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο από την ομάδα θεάτρου κι αφήγησης του Προγράμματος, με υπεύθυνη την θεατρολόγο κ. Αλίκη Κουκουμβρή, βασισμένο στο Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Αμερικάνος».
Παράλληλα, θα λειτουργεί έκθεση χειροτεχνίας από το τμήμα εικαστικών του Προγράμματος.
Την εκδήλωση θα ευλογήσει με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Related

LIFESTYLE 2836808577197754510

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
___________________________

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item