Κοινή δήλωση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Θα αγωνιστούμε για να μη φύγει το στρατόπεδο

Σε κοινή δήλωσή τους, σχετικά με τις πληροφορίες περί απομάκρυνσης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα, στη Νέα ...


Σε κοινή δήλωσή τους, σχετικά με τις πληροφορίες περί απομάκρυνσης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα, στη Νέα Ιωνία Βόλου,  οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για το θέμα, προσθέτουν ωστόσο, ότι σε ενδεχόμενο εφαρμογής μα τέτοιας απόφασης από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι ίδιοι θα αγωνιστούν ώστε να μην εφαρμοστεί.
Αναλυτικά, στην κοινή δήλωση των βουλευτών τονίζονται τα εξής:
«Σχετικά με πληροφορίες περί απομάκρυνσης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα του Βόλου και μετεγκατάστασή της στον Αυλώνα για επιχειρησιακούς λόγους, μετά από ενημέρωσή μας, δεν υπάρχει σχετική ειλημμένη απόφαση της στρατιωτικής ηγεσίας  του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας καθώς είναι σε εξέλιξη μελέτες και έρευνες στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σε κάθε ενδεχόμενο εφαρμογής μίας τέτοιας απόφασης, η ΝΕ και όλοι οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας  και θα αγωνιστούμε για την παραμονή της στη πόλη μας .
Η 32η Ταξιαρχία είναι ιστορικά συνδεδεμένη με την πόλη του Βόλου και η λειτουργία της βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την τοπική κοινωνία και οικονομία. Αποτελεί την μεγαλύτερη στρατιωτική μονάδα του Νομού Μαγνησίας με το μεγαλύτερο ποσοστό στρατιωτικών και στρατιωτών, οι οποίοι κατοικούν με τις οικογένειές τους και δραστηριοποιούνται στην πόλη του Βόλου και μια ενδεχόμενη μετακίνησή τους, θα επέφερε  καίριο πλήγμα στην ήδη χειμαζόμενη περιοχή μας».

Related

ΒΟΛΟΣ 7372103141932380699

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item