Δώρα και γλυκά για μικρούς και μεγάλους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με τις φωνές και τα χαμόγελα εκατοντάδων παιδιών πλημμύρισε σήμερα το μεσημέρι ο προαύλιος χώρος του Διοικητηρίου, που έσπευσαν με του...Με τις φωνές και τα χαμόγελα εκατοντάδων παιδιών πλημμύρισε σήμερα το μεσημέρι ο προαύλιος χώρος του Διοικητηρίου, που έσπευσαν με τους γονείς τους να πάρουν τα δώρα που τους μοίρασαν Αγιο Βασίληδες αλλά και η ίδια η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη. “Να μην τσακωνόμαστε, να συνεργαζόμαστε και να είμαστε αγαπημένοι” είναι το μήνυμα της ημέρας που έστειλε ένας μικρούλης λίγο πριν πάρει το δώρο του.
“Για μας είναι διπλή η σημερινή χαρά, καθώς τα παιδιά είναι διπλάσσια σε σχέση με πέρυσι. Σήμερα είναι μια γιορτινή μέρα και το μήνυμα του μικρού μας φίλου είναι σημαντικό. Η αγάπη είναι αυτή που πρέπει να μας ενώνει, η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπό μας” επισήμανε μεταξύ άλλων η κ. Κολυνδρίνη.

“Είναι η ανθρώπινη πλευρά μας. Γιατί και από τους θεσμικούς μας ρόλους κινδυνεύουμε να χάσουμε το χαρακτήρα μας. Νομίζω ότι αυτές οι μέρες μας δίνουν την αφορμή να βρούμε τον εαυτό μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε ότι αυτό που προέχει είναι η ανθρωπιά, είναι ο συνάνθρωπος και ότι γίνεται πρέπει να γίνεται για το καλό μας”.

Related

ΒΟΛΟΣ 164208587565290612

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item