Περιβαλ. Πρωτοβουλία: Ετοιμάζει φάλαγκα η δημοτική Αρχή Βόλου;

Με το γνωστό χαζοχαρούμενο τρόπο απάντησε ο Δήμος Βόλου στη σοβαρή καταγγελία οικολογικής οργάνωσης και κινήσεων ...


Με το γνωστό χαζοχαρούμενο τρόπο απάντησε ο Δήμος Βόλου στη σοβαρή καταγγελία οικολογικής οργάνωσης και κινήσεων πολιτών, σχετικά με τη δυσμενή μετακίνηση του υπαλλήλου του Δήμου Στάθη Χαλαστάρα στην Αγχίαλο επειδή αγωνίζεται για τη διάσωση του παρόχθιου πάρκου της οδού Καραμπατζάκη από την καταστροφή που του επιφυλάσσει η, έτσι χωρίς σχέδια, παρέμβαση του Δήμου Βόλου. Είναι μάλιστα απολύτως αναίσχυντη η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αφού εκφράζεται με ειρωνείες για υπάλληλο που μετακίνησε δυσμενώς, γράφοντας: «Ο κ. Χαλαστάρας είναι ένας εργατικός υπάλληλος που αφού προσέφερε τόσα πολλά στο θέμα της Καραμπατζάκη ήρθε η ώρα να προσφέρει και στη Νέα Αγχίαλο». Επιπλέον ζητάει, με ασφαλίτικο τρόπο, τα ονόματα των μελών μας. Γιατί; Μήπως ετοιμάζει προγραφές ή μήπως φάλαγκα; Βλέπετε ο συγχρωτισμός με τη Χρυσή Αυγή και τις μεθόδους της επιβεβαιώνει το: «με στραβό άμα κοιμηθείς…».
Όσο για το κατά πόσο μπορούν να γίνουν Δήμαρχοι ο Λημνιός ή ο Χαλαστάρας, μετά τον κ. Μπέο όλα είναι δυνατά! Τουλάχιστον αυτοί διώκονται από το Δήμο Βόλου γιατί υπερασπίστηκαν το περιβάλλον και όχι με κακουργηματικές κατηγορίες για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι η παρούσα Δημοτική αρχή Βόλου έχει σχέση με το περιβάλλον, όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο! Δεν μπορεί να αντιληφθεί τί σημαίνει οικολογική οργάνωση και μας εγκαλεί γιατί δεν καταγγείλαμε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για δυσμενή μετακίνηση συνδικαλιστή του ΚΚΕ! Δεν μπορούν δηλαδή να ξεχωρίσουν ένα περιβαλλοντικό από ένα συνδικαλιστικό ζήτημα. Να τους χαιρόμαστε που τους έχουμε!

Related

ΒΟΛΟΣ 3879787552837800953

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item