Φωτοβολταϊκό πάρκο στήνει η ΕΒΟΛ στο Βελεστίνο

Στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου δυναμικότητας 500KW συνολικού κόστους 600.000€ προχωρά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου επωφελούμενο...


Στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου δυναμικότητας 500KW συνολικού κόστους 600.000€ προχωρά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου επωφελούμενος των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου σχετικά με την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και με συμψηφισμό της ιδίας κατανάλωσης ρεύματος. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνεταιρισμού.
Ο πρόεδρος Νικήτας Πρίντζος ενημέρωσε την Γενική Συνέλευση για την καλή πορεία που είχε ο Συνεταιρισμός το 2017, όπου τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ θετικά με αύξηση τζίρου (18 εκ.ευρώ ), αύξηση του όγκου πωλήσεων και των κερδών.
Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου δυναμικότητας 500KW συνολικού κόστους 600.000€ επωφελούμενη των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου σχετικά με την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και με συμψηφισμό της ιδίας κατανάλωσης ρεύματος.
Η επένδυση θα κατασκευασθεί στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θα είναι επιδοτούμενη σε ποσοστό 50%, το δε υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια του Συνεταιρισμού και χωρίς δανεισμό. Η συγκεκριμένη επένδυση θα έχει ολοκληρωθεί σε ένα τετράμηνο από σήμερα και θα έχει αποσβεστεί σε δύο χρόνια.
Επίσης έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ.Νικήτα Πρίντζο ότι έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού για την παραγωγή και εμφιάλωση γάλακτος χρονικής διάρκειας 18 ημερών. Το γάλα αυτό είναι ένα νέο προϊόν, το οποίο θα καλύψει τις αγορές σχεδόν όλης της Ελληνικής Επικράτειας, ιδιαίτερα των νησιωτικών περιοχών.

Related

ΒΟΛΟΣ 6288373613279710264

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item