Ηττήθηκαν οι κορασίδες της Νίκης Βόλου

Ηττήθηκαν οι κορασίδες της Νίκης Βόλου, για την 7 η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων. Τα κορίτσια του Νίκου Γαλανάκη, αντιμ...Ηττήθηκαν οι κορασίδες της Νίκης Βόλου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων.
Τα κορίτσια του Νίκου Γαλανάκη, αντιμετώπισαν την ομάδα της Ανάληψης σε ένα δύσκολο παιχνίδι.
Ενώ στο 1ο  δεκάλεπτο η αντίπαλη ομάδα προηγούνταν με 1 πόντο, τελικά το 2ο αποδείχτηκε απρόσμενο αφού έκλεισε με 0-16.
Στο 3ο δεκάλεπτο, η ομάδα της Νίκης προσπάθησε ν αντιδράσει, ωστόσο η ομάδα των φιλοξενουμένων διατήρησε το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το 2ο δεκάλεπτο μετατρέποντας το σε τυπική διαδικασία έως το τέλος του αγώνα.
Οι «μικρές» των τμημάτων υποδομών συνεχίζουν και συμμετέχουν ενεργά με τις δυνάμεις τους στην ομάδα και παίρνουν αρκετό χρόνο στο παιχνίδι από τον προπονητή τους για απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.

Δεκάλεπτα : 1ο 06-07 , 2ο 06-23 , 3ο 14-32 , 4ο 23-46
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλανάκης Ν.) :  Μιχοπούλου Α. 4, Κουντούρη Α. 1, Αιβάτογλου Χ.  2, Κουτσονίκου Ρ. 2, Κωνσταντούλα Ζ. 4, Ζαφειρίου Η., Παπαευαγγέλου Μ., Τσάγκαρη Λ 10, Κασαπλέρη Κ., Ζαφειρίου Α., Κουντούρη Χ.

ΑΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗ (Συλεόπουλος Ε.) : Αλιμένα Α. 20, Κουτσιπμού Ε., Αλμπανίδου Ε., Κουτσορεβύθη Μ. 6, Βαγιοπούλου Μ., Κουτσουνούρη Μ. 2, Κατσαβριά Ε. 12, Τσουλφά Μ. 6

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 6362268350952442266

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item