Δεν ξέρουν καν τον ρόλο τους...

Θλιβερή και ατυχής ήταν η σημερινή δήλωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βόλου Κώστα Γαργάλα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Α. Σαμαρτζή σ...Θλιβερή και ατυχής ήταν η σημερινή δήλωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βόλου Κώστα Γαργάλα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Α. Σαμαρτζή στο ΑΚΡΟΑΜΑ για τον ρόλο των μειοψηφιών στο ανώτατο όργανο της πόλης.
Ο κ. Γαργάλας λοιπόν, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις επιτροπές ενάντια στο έργο της Καραμπατζακη τόνισε πως «δεν είναι ελεγκτικός ο ρόλος της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου. Δεν ειναι δική μας δουλειά να ελέγχουμε αν τα κάνει σωστά ή όχι η δημοτική αρχή. Ο ρόλος μας είναι να εμπνεύσουμε την επόμενη μέρα για τον Δήμο».
Προφανώς και ο αξιοσέβαστος κατά τα άλλα κ. Γαργάλας δεν έχει αντιληφθεί καν τον ρόλο που οι πολίτες του εμπιστεύθηκαν στις προηγούμενες εκλογες! Προφανώς και οφείλουν οι μειοψηφίες -αυτή είναι η δουλειά τους- να ελέγχουν τις αποφασεις της δημοτικής αρχής για τη νομιμότητα τους και για τον σκοπό που υπηρετούν, όπως και να τις κρίνουν. Και προφανως και δεν είναι δουλειά των μειοψηφιών να εμπνεύσουν τίποτα απολύτως. 
Αν δεν μπορουμε να συνεννοηθούμε σε αυτή την πόλη σε βασικές αρχές και νοήματα, τότε, τι κάνουμε; 

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 4330427334960619653

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item