Γενναιόδωρη προσφορά του Γ. Αλεξανδρίδη στον Σύλλογο της Σκιάθου για οικονομικά αδύναμους

Από την ίδρυσή του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, για τη δράση του έχει στηριχθεί από τις χορηγίες των μελών και των φίλων του, ...


Από την ίδρυσή του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, για τη δράση του έχει στηριχθεί από τις χορηγίες των μελών και των φίλων του, χωρίς την πολύτιμη και γενναιόδωρη προσφορά των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη των στόχων του.
Είναι πολλές οι φορές που η υποστήριξη έρχεται συστηματικά από τους ίδιους ευαισθητοποιημένους, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα του Συλλόγου, αναμέσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου.
Ο κ. Αλεξανδρίδης επανειλημμένα έχει στηρίξει σημαντικές δράσεις του Συλλόγου, όπως η δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στο Δήμο Σκιάθου, η διοργάνωση Συμποσίου με την Εθνική Λυρική Σκηνή, η επένδυση της σκηνής του ανοιχτού θέατρου του Δήμου, η δωρεά γεννήτριας στη Μονή Εικονίστριας. 
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, Χριστούγεννα και Πάσχα, σε περισσότερες από 80 οικογένειες, αλλά και μεριμνώντας για την υγεία τους, με ποιο πρόσφατη την κάλυψη τριών απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων, ανήλικου μέλους άπορης οικογένειες που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.
Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, με πιο πρόσφατη αυτή του τρέχοντος μηνός, 4.750 λίτρων, για τις ανάγκες, εκκλησιαστικών, υπηρεσιών, δημοτικών και σχολικών κτηρίων.

Συνεπής στη σπουδαία και παραδειγματική προσφορά του, και φέτος εξασφάλισε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη.


    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του,  τον  κ. Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη και τον Παράσχο Γεωργ. Αλεξανδρίδη, οι  οποίοι για ακόμη μια φορά γίνονται αρωγοί για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7812068372299588104

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item