Τα ρατσιστικά υπονοούμενα της κυρίας πήραν μία επική απάντηση

Σχεδόν καθημερινά έρχονται στο φως περιπτώσεις ρατσιστικών ή ομοφοβικών περιστατικών σε δημόσιους χώρους. Πολλά από αυτά καταγράφονται ...


Σχεδόν καθημερινά έρχονται στο φως περιπτώσεις ρατσιστικών ή ομοφοβικών περιστατικών σε δημόσιους χώρους. Πολλά από αυτά καταγράφονται σε βίντεο ή φωτογραφίες και ανεβαίνουν στα social media με σκοπό τη δημοσιοποίησή τους και την κατακραυγή τους.
Ο Emmit Eclass Walker ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία φαινόταν ο ίδιος να περιμένει στην ουρά ενός γκισέ αεροδρομίου, στις ΗΠΑ. Πίσω του ακριβώς, βρισκόταν μια ξανθιά γυναίκα την οποία υποδείκνυε με ένα βελάκι, γράφοντας: «Αυτή η κυρία είναι αστεία».
Επειδή λοιπόν ο κύριος Walker είναι μαύρος, η κυρία πίσω του στην ουρά θεώρησε πως πρώτη θέση δεν του αρμόζει και απαίτησε να της δώσει τη σειρά του.
Η στιχομυθία τους, όπως τη δημοσίευσε ο ίδιος στο facebook, είναι απολαυστική:
«Εκείνη: Συγγνώμη, πιστεύω πως μάλλον βρίσκεστε σε λάθος σημείο, πρέπει να μας αφήσετε να περάσουμε. Αυτή η σειρά είναι για επιβάτες με προτεραιότητα (priority boarding).
Εγώ: Με το προτεραιότητα, εννοείτε πρώτης θέσης, σωστά;
Εκείνη: Ναι... Τώρα με συγχωρείτε, θα σας καλέσουν όλους εσάς αφού επιβιβαστούμε εμείς.
Εγώ: (της τρίβω το priority boarding pass μου στη μούρη) Μπορείτε να χαλαρώσετε κυρία μου, είμαι στο σωστό σημείο, είμαι εδώ για περισσότερη ώρα, οπότε μπορείτε να επιβιβαστείτε μετά από εμένα.
Εκείνη: (συνεχίζει απτόητη) Πρέπει να είναι στρατιωτικός ή κάτι τέτοια, αλλά εμείς πληρώσαμε για τις θέσεις μας οπότε και πάλι αυτός θα πρέπει να περιμένει.
Εγώ: Όχι, ήμουν πάντα πολύ μεγάλος (σε μέγεθος) για να είμαι σε οποιονδήποτε στρατό. Είμαι απλά ένας αράπης με λεφτά.
Όλοι όσοι περίμεναν στην ουρά, άρχισαν να χειροκροτούν».
Clipboard01

Related

ΚΟΣΜΟΣ 7226872895221338847

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item