Βολιώτες πηγαίνουν στη ΔΕΗ να πληρώσουν και τους… διώχνουν!

Ιστορίες καθημερινής τρέλας ζούνε εκατοντάδες Βολιώτες καθημερινά στα ταμεία της ΔΕΗ, στα κεντρικά γραφεία της οδού Λαρίσης. Παρότι οι ...


Ιστορίες καθημερινής τρέλας ζούνε εκατοντάδες Βολιώτες καθημερινά στα ταμεία της ΔΕΗ, στα κεντρικά γραφεία της οδού Λαρίσης.
Παρότι οι λογαριασμοί είναι τσουχτεροί και οι καταναλωτές προσπαθούν να κάνουν το δικό τους "κουμάντο" για να τους πληρώσουν, φαίνεται ότι η ΔΕΗ έχει… άλλη άποψη!
Για όσους επισκέπτονται τα γραφεία της Επιχείρησης για να πληρώσουν ολόκληρο τον λογαριασμό έχει καλώς. Όσοι όμως αναμένουν για να δώσουν ένα έναντι λογαριασμού, προκειμένου να καταφέρουν να είναι συνεπείς, αλλά και να μην απειληθούν με διακοπή, εισπράττουν την άρνηση του ταμία, ο οποίος τους στέλνει στην… Τράπεζα!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr, καθημερινά δημιουργούνται επεισόδια στα Ταμεία, με καταναλωτές που σπεύδουν να πληρώσουν ένα μέρος του λογαρισμού, περιμένουν στην ουρά, αλλά στο τέλος δεν εξυπηρετούνται!
Μία πράξη που μπορεί να γίνει σε δευτερόλεπτα από τον ταμία, μπορεί να κάνει έναν εργαζόμενο να χάσει μία ολόκληρη ημέρα εργασίας, αφού είναι αναγκασμένος, μετά την ουρά της ΔΕΗ, να περιμένει σε νέα ουρά σε τραπεζικό κατάστημα!
Δεν είναι πάντως λίγες οι περιπτώσεις αντιδκίας μεταξύ υπαλλήλων και καταναλωτών για το θέμα αυτό.

Related

Sticky 5812908900345379733

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item