Προβληματισμός στην Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας για τον φόρο διαμονής

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινίσεις για την επιβο...


Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινίσεις για την επιβολή του φόρου διαμονής με τη νέα χρονιά. 
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, μεταξύ άλλων αναφέρει:
“Όλοι οι εμπλεκόμενοι, ξενοδόχοι αλλά και τουριστικοί πράκτορες, εντός και εκτός Ελλάδος βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς δεν έχει δοθεί καμία διευκρινιστική εγκύκλιος από το αρμόδιο Υπουργείο.
Όπως πολύ εύστοχα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναφέρει:
“Να υποθέσουμε ότι, ίσως και λόγω του Πνεύματος των εορτών, πιστεύουν ότι η έναρξη εφαρμογής του νέου αυτού φόρου, η οποία απαιτεί σύνθετες λογιστικές και τεχνικές προσαρμογές, θα ρυθμιστεί με κάποιο «μαγικό» τρόπο; Ή μήπως ότι η ανάγκη επαρκούς ενημέρωσης του τεράστιου αριθμού τουριστικών επιχειρήσεων και πελατών, μπορεί να καλυφθεί, αντίστοιχα «μαγικά», σε διάστημα λίγων 24ώρων;”
Δυστυχώς η αντιμετώπιση του τουρισμού από το Κράτος, που επί το πλείστον εκπροσωπούν οι ξενοδοχειακές μονάδες, δείχνει μόνο προχειρότητα, όταν οι μόνοι ζημιωμένοι αυτής της υπόθεσης πρόκειται να είναι οι ξενοδόχοι και οι πελάτες τους”

Related

ΒΟΛΟΣ 5179296854535634436

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item