Ε.Κ.Β.: Αστοχία του Δήμου Βόλου η μετακίνηση Χαλαστάρα

    Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου θεωρεί καθ’ όλα άστοχη την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Βόλου για την αναίτια (και αν...


    Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου θεωρεί καθ’ όλα άστοχη την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Βόλου για την αναίτια (και αναιτιολόγητη, ως αυτή τη στιγμή) μετακίνηση του υπαλλήλου του Δήμου Βόλου Στάθη Χαλαστάρα στο Πολυδύναμο Τμήμα της Νέας Αγχιάλου! Από την στιγμή, μάλιστα, που ούτε ο Δήμος παραδέχεται ότι τη… συνδέει με το ζήτημα της εκρίζωσης δέντρων από τον δρόμο που προωρίζει να μετατρέψει σε άλλη μια ξερή λωρίδα ασφάλτου (Καραμπατζάκη), ούτε ο υπό μετακίνηση εργαζόμενος έχει ποτε δώσει, με την εργασιακή του απόδοση ή την συμπεριφορά του (μέσα στον χώρο της εργασίας του), αφορμή γι αυτό!

   Για τους λόγους αυτούς και καταδικάζουμε την αναίτια μετακίνηση του συναδέλφου Στάθη Χαλαστάρα, καθώς, από μόνη της και λόγω της …συμπτωματικότητάς της με ξερριζώματα δέντρων, ξηλώματα πεζοδρομίων (και με παλλαϊκές αντίθετες γνώμες σε όλα αυτά) προσλαμβάνει, μάλλον, τον χαρακτήρα μιάς δίωξης!

Related

ΒΟΛΟΣ 302878746936851499

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item