Νέο επεισόδιο μεταξύ Δήμου Βόλου και Ν. Ντίτορα. "Οχι" της Αποκεντρωμένης στο Χωριό του Άγιου Βασίλη

Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για παραχώρηση με απευθείας ανάθεση της πλατείας Ρήγα Φεραίου, ακύρωσε ο συντονιστής της Αποκ...


Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για παραχώρηση με απευθείας ανάθεση της πλατείας Ρήγα Φεραίου, ακύρωσε ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκος Ντίτορας.

Η απάντηση του Δήμου Βόλου:
Με τη φόρα που έχει πάρει ο Δασάρχης Ντίτορας, που από τη θέση του γραμματέα της Αποκεντρωμένης σχεδόν καθημερινά προσπαθεί να δείξει την αφοσίωση του, σε αυτούς που τον διόρισαν, ακυρώνοντας αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι πολύ πιθανό να απαγορεύσει και τον γιορτασμό των Χριστουγέννων ή και τον...ερχομό του Αη Βασίλη!!!
Νομίζει, προφανώς, ο Δασάρχης, που καθαιρεί ακόμα και...νεκρούς συναδέλφους του, ότι θα υποκαταστήσει το νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο ανώτατο πολιτικό όργανο της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο, ίσως για να γλυκάνει και τον πόνο του αλήστου μνήμης μέντορά του, Λάκη, πρώην Νομάρχη
Βεβαίως πλανάται πλάνην οικτράν και απλώς εκτίθεται, αν και κρίνοντας από τις πράξεις του δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα γι αυτό. Τον ενημερώνουμε πάντως ότι η ίδια απόφαση, για το χωριό του Αη Βασίλη, κρίθηκε πέρυσι νόμιμη από την επιτροπή του άρθρου 152 και εύλογα η ίδια απόφαση θα ισχύσει και φέτος. 

Σε κάθε περίπτωση οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τις τύχες της πόλης διαχειρίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα  μια Δημοτική Αρχή που επιλέχθηκε με δημοκρατικό τρόπο από τους ίδιους του πολίτες για να υπηρετήσει τα συμφέροντα τους και οι οποίοι δεν μπορούν να ανεχτούν κυβερνητικούς ή βασιλικούς επιτρόπους, που νοθεύουν και ακυρώνουν την επιλογή τους. Αν αλλάξει το καθεστώς ίσως τον διορίσουν και δήμαρχο, με προίκα την συμμετοχή του στην περίφημη Νομαρχιακή Αρχή, που ανέθεσε έργο σε… νεκρό εργολάβο (μανία με τους νεκρούς αυτοί οι άνθρωποι)!

Related

ΒΟΛΟΣ 25200753700721578

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item