Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία από το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Η Γραμματεία Μαγνησίας του Π.Α.ΜΕ. καλεί τους εργαζόμενους σε ξεσηκωμό ενάντια στην κατάπτυστη τροπολογία της κυβέρνησης που κατατέθηκ...Η Γραμματεία Μαγνησίας του Π.Α.ΜΕ. καλεί τους εργαζόμενους σε ξεσηκωμό ενάντια στην κατάπτυστη τροπολογία της κυβέρνησης που κατατέθηκε  στο νομοσχέδιο αρμοδιότητας του Ν. Παππά για τον HELLAS SAT και ψηφίζεται την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σπάζοντας κάθε ρεκόρ πολιτικής αθλιότητας, χωρίς καμιά αναστολή, έφερε σαν τον κλέφτη στη Βουλή, «εν νυκτί», σε άσχετο νομοσχέδιο, για να ψηφιστεί άρον  - άρον- τροπολογία για να ξεκινήσει το ξήλωμα της μεγαλύτερης κατάκτησης της εργατικής τάξης, που είναι το δικαίωμα στην απεργία. Η κυβέρνηση παίρνοντας τα συχαρίκια των “εταίρων” της στην ΕΕ, των βιομηχάνων και των επιχειρηματιών, με αδίστακτο τρόπο, θέλει να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς, να καταργήσει το δικαίωμα στην απεργία, που κατακτήθηκε με αίμα και θυσίες.

Το δικαίωμα στην απεργία είναι αδιαπραγμάτευτο και όποιος τολμήσει να τ’ αγγίξει θα βρει απέναντί του τους εργαζόμενους και το ταξικό κίνημά τους. Η Γραμματεία Μαγνησίας του Π,.Α.ΜΕ. καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους. Τους καλεί να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στην Πλ. Πανεπιστημίου. Να κλιμακώσουν την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε. - εργοδοσίας, να οργανώνοντας την απάντηση τους, με επόμενο σταθμό την πανελλαδική - πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη.

Related

ΒΟΛΟΣ 7648033387071153253

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item