Μπασδάνης: Να ανασκευάσει ο Πλαστάρας και να πάμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης σε δηλώσεις του π...


Αμέσως μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους σημείωσε: «Η προεκλογική περίοδος έληξε με την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Θεωρώ ότι δεν μας χωρίζει τίποτα και τα προβλήματα είναι κοινά.
Υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει στην πορεία να αντιμετωπίσουμε και υπάρχουν και πολύ μεγάλες προκλήσεις, αναφορικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Εμείς θα είμαστε εδώ να τονίσουμε όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα. Περιμένω να δω όμως και τις αντιδράσεις ορισμένων που είχαν κάνει προκλητικές δηλώσεις όλη την προηγούμενη περίοδο. Θα πρέπει αυτές να τις ανασκευάσουν, να τις αναθεωρήσουν και να δούμε πώς θα ανταποκριθούμε στην πορεία. Αναφέρομαι φυσικά στον κο Πλαστάρα που είχε πει ότι μαζί μου δεν θα συνεργαστεί, επουδενί τρόπο. Εγώ περιμένω να έχουμε μία αγαστή συνεργασία, την θέλω και την επιθυμώ». Δεν χωρούν αντιπαλότητες στον δικό μας χώρο. Ως επαγγελματίες πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Related

ΒΟΛΟΣ 3448917702084027200

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item