Η νέα εταιρεία για το Φυσικό αέριο στη Θεσσαλίας - Τέλος η ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, έρχεται η ΖeniΘ

Η πρώτη εταιρία που από την 1η Ιανουαρίου του 2018 ξεκινά να πουλά συνδυαστικά προϊόντα ενέργειας είναι η Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας,...


Η πρώτη εταιρία που από την 1η Ιανουαρίου του 2018 ξεκινά να πουλά συνδυαστικά προϊόντα ενέργειας είναι η Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, η οποία μάλιστα αλλάζει και ονομασία (ΖeniΘ).
Η ΖeniΘ παρουσιάστηκε σήμερα από τον γενικό διευθυντή της Φεντερίκο Ρεγκόλα, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, κάνοντας γνωστή την είσοδο της πρώην ΕΠΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας τόσο στην προμήθεια φυσικού αερίου και στην υπόλοιπη Ελλάδα όσο και στην πώληση ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα η εταιρεία θα προσφέρει μια κάρτα υγείας της F Club.
Βάση της εταιρίας αποτελούν κατά κύριο λόγο οι 300.000 πελάτες της εταιρίας αερίου στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία, ωστόσο θα μπει και σε άλλες πόλεις, όπου υπάρχει δίκτυο διανομής αερίου όπως στην Αττική.
Η νέα ονομασία της εταιρίας κρύβει επίσης και το εν εξελίξει σχέδιο απόκτησης από την ιταλική ΕΝΙ και του 51% της ΔΕΠΑ στη ZeniΘ. Κάτι για το οποίο επισήμως σήμερα δεν έγινε κάτι γνωστό.
Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο εκπρόσωπος της ιταλικής εταιρίας Πιέτρο Γκαλίτσι, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του ενεργειακού κολοσσού πως η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται τάχιστα, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε και την εμπιστοσύνη στη διοίκηση της εταιρίας.

Related

ΘΕΣΣΑΛΙΑ 738890360037976869

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item