Μετά το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr αποσύρθηκαν για καταστροφή αμνοερίφια σούπερ μάρκετ του Βόλου

Υψηλό πρόστιμο ανάλογα με το τζίρο του καταστήματος θα επιβάλλει η Περιφερειακή Ενότης Μαγνησίας και Σποράδων σε υποκατάστημα αλυσίδας...Υψηλό πρόστιμο ανάλογα με το τζίρο του καταστήματος θα επιβάλλει η Περιφερειακή Ενότης Μαγνησίας και Σποράδων σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ γιατί δεν ακολούθησε τη σωστή διαδικασία στην προμήθεια και διανομή κρεάτων. Τα αμνοερίφια όπως απέδειξαν οι έλεγχοι κλιμακίου της Π.Ε. Μ.Σ. αλλά και ο φωτογραφικός φακός, ήταν χθες εκτεθειμένα χωρίς την ανάλογη συσκευασία, πάνω σε παλέτες, σε ανοιχτό χώρο έξω από το σούπερ μάρκετ, αποτελώντας κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Όπως διαπίστωσε σήμερα το κλιμάκιο η ίδια η επιχείρηση, μετά τo χθεσινό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, απέσυρε τα 1200 κιλά αμνοερίφια, κάνοντας τιμολόγιο επιστροφής για να πάνε για καταστροφή. “Δεν υπήρχε ίχνος από τα χθεσινά κρέατα όπως τα είχε αποτυπώσει ο φωτογραφικός φακός και οι υπεύθυνοι προσκόμισαν το τιμολόγιο επιστροφής” ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Το κλιμάκιο έλεγξε και όλα τα κρέατα του καταστήματος, και ως προς την προέλευσή τους και διανομή τους και όλα είναι νόμιμα. Για τα κρέατα που επιστράφηκαν θα επιβληθεί υψηλό πρόστιμο, ανάλογα με το ύψος του τζίρου του καταστήματος, όπως ανέφερε η κ. Κολυνδρίνη, καθώς δεν τηρήθηκε η σωστή διαδικασία προμήθειας, συσκευασίας και διανομής τους. “Θα είμαστε αμείλικτοι σε οποιονδήποτε προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη δημοσια υγεία. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες”.
Όπως σημείωσε η κ. Κολυνδρίνη σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Π.Ε.Μ.Σ. πήγε στο σούπερ μάρκετ και οι κτηνίατροι έκαναν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα προϊόντα του.
Επιπλέον ανέφερε ότι έλεγχοι γίνονται εδώ και μέρες σε λαϊκές, σούπερ μάρκετ, φούρνους, ζαχαροπλαστεία κ.α. Επιπλέον παρουσία κτηνιάτρου λειτούργησαν και τα τέσσερα σφαγεία της Μαγνησίας, σε Βόλο, Ανάβρα, Αλμυρό και Σκόπελο.


Το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτυπώθηκε από το Skopelos-news.

Related

Sticky 3992875292850131219

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item