Πως εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης της TRT με το νέο σκάνδαλο Καμμένου με το αυτοκίνητο των 100.000 €

Τελικά σήμερα λύθηκε το… μυστήριο με τον αγοραστή του αυτοκινήτου του Π. Καμμένου το οποίο, αν και μεταχειρισμένο  (έτος κατασκευής 19...Τελικά σήμερα λύθηκε το… μυστήριο με τον αγοραστή του αυτοκινήτου του Π. Καμμένου το οποίο, αν και μεταχειρισμένο (έτος κατασκευής 1978) πωλήθηκε έναντι του εξωφρενικού ποσού των 100.000 ευρώ. 
Αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TRT CHANNEL Γ. Καραγιώργης φέρεται να είναι ο αγοραστής του αυτοκινήτου, μέσω μιας εκ των εταιρειών του.
Ειδικότερα, στο τελευταίο πόθεν έσχες του υπουργού Άμυνας φαίνεται η πώληση Ι.Χ. 5.547 κ.ε. χρονολογίας του 1978 προς 100.000 ευρώ.
Αντίστοιχα αυτοκίνητα πουλιούνται σήμερα προς 5.000 και 10.000 ευρώ.
Η βαριά θωρακισμένη Mercedes πέρασε στην κατοχή του Π. Καμμένου το 1995. Ο ΣΚΑΪ αποκαλύπτει πως ο Π. Καμμένος μεταβίβασε την Mercedes στις 31/12/2015. Το ενδιαφέρον είναι σε ποιον το πούλησε. Στην εταιρεία Times Navigation.
Η εν λόγω ναυτιλιακή ανήκει στον εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη που συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016 από τις ολλανδικές αρχές για πλαστογραφία και δόλια πτώχευση με τον ίδιο να αντικρούει τις κατηγορίες στα δικαστήρια.
Ο αγοραστής Καραγιώργης είναι γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος διαθέτει πολύ στενές σχέσεις με τον Ρωσικό παράγοντα, και κάποια στιγμή – στην αρχή της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- επιχείρησε να εμπλακεί με τα media μέσω του «Hellas NET», μέρος του οποίου αποτέλεσε ένα από τα κανάλια της Θεσσαλίας, το οποίο μετά την πώλησή του από τον επιχειρηματία Άγγελο Αντωνίου σχεδόν απαξιώθηκε.
Μάλιστα υπήρξε «παρέλαση» υπουργών και κυβερνητικών στελεχών στην επίσημη εκδήλωαη του Καραγιώργη για το Δίκτυο «Hellas NET» – που τελικά δεν προχώρησε, αφού δεν πληρώθηκαν βασικές υποχρεώσεις και λόγω εξαιρετικά χαμηλών επιδόσεων στην τηλεθέαση.
Ο αγοραστής του αυτοκινήτου του Πάνου Καμμένου τον Σεπτέμβριο του 2016, συνελήφθη  κατόπιν διεθνούς εντάλματος από τις ολλανδικές Αρχές, όταν άνδρες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής τον εντόπισαν στην περιοχή της Γλυφάδας.
Ωστόσο, ο ίδιος επικαλέστηκε ασθένεια και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές.
Είναι βέβαιο πως το θέμα της πώλησης του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου του Καμμένου για 100.000 ευρώ (ακόμη και εάν έχει μια κάποια συλλεκτική αξία) θα αποτελέσει νέα εστία πολιτικής αντιπαράθεσης.

Related

Sticky 3112849476819798422

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item