Ένα δημιουργικό γραφείο από το Βόλο στο 4ο Συνέδριο DesignAthens

Το DesignAthens θα πραγματοποιήσει την τέταρτη του διοργάνωση τον Ιανουάριο του 2018. Πρόκειται για την πιο σημαντική συνεδριακή δρασ...Το DesignAthens θα πραγματοποιήσει την τέταρτη του διοργάνωση τον Ιανουάριο του 2018. Πρόκειται για την πιο σημαντική συνεδριακή δραστηριότητα στον χώρο του σχεδιασμού και της οπτικής επικοινωνίας στην χώρα.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος πρόκειται να φιλοξενήσει εκθέσεις, εργαστήρια, ευκαιρίες επαγγελματικών και κοινωνικών επαφών, και σαφώς το γνωστό συνεδριακό του κομμάτι με πολλές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από την ελληνική και τη διεθνή πραγματικότητα. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την ελληνική δημιουργική κοινότητα να συγκεντρωθεί, να συζητήσει, να ενημερωθεί και να εμπνευστεί.

Φέτος, για πρώτη φορά, συμμετέχει σε αυτό δημιουργικό γραφείο με έδρα το Βόλο, το Circus Design Studio, που εδώ και 4 χρόνια δραστηριοποιείται στους τομείς της γραφιστικής, της διακόσμησης & του web design. Στόχος του είναι να καταφέρει να συνδυάζει τις τρεις αυτές πτυχές του design ως ένα ολοκληρωμένο σύνολο για το εκάστοτε project που αναλαμβάνει. Ως εισηγητές, η Μαρία, ο Δημήτρης, ο Βασίλης και ο Πάνος θα παρουσιάσουν, τα στάδια μέσα από τα οποία εξελίσσεται ένα σχεδιαστικό έργο σε μια πόλη της Ελληνικής περιφέρειας, η αμφίρροπη σχέση σχεδιαστή-πελάτη και η πορεία της συνεργασίας τους μέχρι να ολοκληρωθεί το κάθε project.


Το συνεδριακό κομμάτι του τέταρτου DesignAthens θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Σημαντικά ονόματα από το χώρο της οπτικής επικονωνίας θα αναλύσουν και θα συζητήσουν σε βάθος δουλειές που γνωρίσαμε το τελευταίο διάστημα, προσφέροντας μια εξαιρετική και πολύτιμη “εκ των έσω” ματιά σε όσους βρεθούν στο ακροατήριο του Θεάτρου στο ACS.

Related

LIFESTYLE 7635485417546411019

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item