6.500 ευρώ σε δομές του Βόλου από τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από το Δήμο Βόλου και τους δημοτικούς οργ...


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από το Δήμο Βόλου και τους δημοτικούς οργανισμούς, τοποθετήθηκαν στους χώρους διεξαγωγής των δράσεων,  κουμπαράδες όπου οι συμμετέχοντες προαιρετικά τοποθετούσαν χρηματικό ποσό ανάλογα με τις δυνατότητές τους.  Πρόκειται για μία οικονομική στήριξη στο έργο των φορέων που προέρχεται από τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι αντί καταβολής αντιτίμου εισιτηρίου συμμετοχής, προσέφεραν ένα ποσό που θα  διευκολύνει το  έργο ιδρυμάτων που συμβάλλουν για την αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων της πόλης του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής.
Με την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, καταμετρήθηκε το περιεχόμενο των κουμπαράδων που τοποθετήθηκαν στις εκδηλώσεις και το συλλεγόμενο ποσό ύψους 6.500€ πιστώθηκε διαιρούμενο ισόποσα,  στους λογαριασμούς των ιδρυμάτων και φορέων: ΕΛΕΠΑΠ, Κουζίνα Αλληλεγγύης, Ορφανοτροφείο Βόλου, Πίστη και Φλόγα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, παρά τις επιπτώσεις της οξύτατης οικονομικής κρίσης, η συνεισφορά των δημοτών στην πρωτοβουλία αυτή συνεχίζεται διατηρούμενη στα επίπεδα των τελευταίων ετών, με ελάχιστες αυξομειώσεις ανάμεσα στα έτη. Ο Δήμος Βόλου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες της πόλης για ότι προσέφεραν από το υστέρημά τους και για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις που κατάφεραν να αναδείξουν το Βόλο ως ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο προορισμό. 

Related

ΒΟΛΟΣ 2975826293254438099

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item